![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Ymilka skasuj zawartość katalogów DCCache i DCBackup
|
A propos Downloads: Miałam taki ładny bluszcz na ścianę, niestety mi zniknął :(
Czy ktoś wie, z którego zestawu go miałam? Już wiem! On się nazywał - Bluszcz K2 - musiał być ze store, bo innych dodatków nie używam... |
Po powtórnym włączeniu gry, było już w porządku. Dzięki za pomoc.
Jednak mam teraz inny problem. Otóż chcę stworzyć nowy styl (tzn. wiecie o co chodzi, np. zmienić wzór sukienki itd.), ale gdy włączam "Stwórz styl" piszę tylko "Materializacja materiałów" i się ładuję. Ostatnio ładowało się 10 minut i nic. Nic nie idzie zrobić, nic kliknąć. Pozostaje mi tylko wyłączyć grę przez menedżera zadań. Wie ktoś co muszę zrobić? |
Cytat:
|
Ściągnęłam sobie świat, ale nie ma w nim np. sklepu, księgarni, teatru itd. Jak mam je pobrać i dodać?
|
Madelaine -> Możesz je skopiować np. z Sunset Valley i umieścić w nowym miasteczku
|
Cytat:
|
Ymilka to co Ty w końcu chcesz usunąć-dodatki z neta czy zapisy gry?
Bo kasując zawartość katalogów DCCache i DCBackup usuwasz dodatki z neta,a zapisy kasujesz usuwając Saves |
Dodatki, oczywiście :P Kompletnie się na tym wszystkim nie znam, dlatego pytam, żeby potem nie było niemiłej niespodzianki :)
|
Mam pytanie - zniknął mi niemowlak z panelu sterowania (jest w drzewku genealogicznym ze zdjęciem), ale nie ma go w panelu, jakieś dziecko leży w łóżeczku, ale to inny sim - nie mogę z nim wejść w żadną interakcję - co mogę zrobić by odzsykać sima?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:28. |