TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Alisha 30.03.2011 14:52

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cechy takie jak "Lubi zwierzęta" i "Nie lubi zwierząt" (dla Simów!) na pewno będą dołączone. Chyba że EA są głupsi niż myślałam :P

Wampirencja 30.03.2011 18:49

Mam nadzieję, że tak dla odmiany dadzą króliki i będą to króliki bardziej interaktywne niż nakarm+pogłaszcz, wciąż w klatce... Świnki morskie czy inne chomikowate czy szczurkowate latające luźno po mieszkaniu, obgryzające meble, dające się brać na ręce, z własnym charakterem... Zwierzęta domowe nie kończą się na psach i kotach :)
[tak, marzy mi się królik... ale nie skórka, królik co gryzie meble, wcina siano i siusia na dywan]

Temperance 30.03.2011 20:45

Ja, co dodania w tym dodatku wilkołaków jest pewna na 99 % (1 % zostawiam na kotołaka ^^). Zastanawiam się tylko czy EA pójdzie strony mody, czyli Tłajlajtu *ffffuuuuu* czy raczej legend. Jeśli to pierwsze no to na pewno będą konflikty między wampirami a wilkołakami, mogłoby to być nawet ciekawe, ale mało oryginalne. Jeśli legendy to mamy srebro, może wilkołaki nie będą mogły nosić biżuterii albo zbliżać się do jakichś obiektów… albo przemiana przy pełni księżyca, ale to oznaczałoby renowację Simowego nieba. Och, Fazy księżyca! Trochę chyba przekoloryzowałam ;]

anjanka 31.03.2011 05:48

taak królik i świnka ja chce świnke moją :) i tez chce zeby zachowywały sie realnie :)

maciu67 31.03.2011 13:39

albo przemiana przy pełni księżyca, ale to oznaczałoby renowację Simowego nieba. Och, Fazy księżyca! Trochę chyba przekoloryzowałam ;][/QUOTE]

Ja bym bardzo chciał fazy księżyca i wilkołaki równierz
tylko rzeby wilkołaki przemieniały się każdej nocy nie tylko
w pełni

Chryzantem Złocisty 31.03.2011 13:40

równieŻ,Żeby.
ja pikolę.

fazy księżyca wcale nie są potrzebne,w dwójce wilkołaki przemieniały się o danej godzinie,niezależnie od tego co było na niebie

Ejak 31.03.2011 16:19

Ja tylko chce, żeby zrobili ładne przedmioty dla zwierząt, ciekawe cechy i dużo interakcji pomiędzy ludźmi.

patryk916 31.03.2011 17:57

Ja bym chciał żeby dodali:
-sklepy zoologiczne
-kliniki weterynaryjne
-salony fryzjerskie dla psów(typu pudel,Shiz Tzu)

Casslin 31.03.2011 18:26

Fajnie by było, gdby jeszcze simy mogła pracować w klinice weterynajnej i w sklepie. A w sklepie zoologicznym niech będą szczeniaki, a nie tylko duże psy. I zeby zwierzątka dało się kąpać w domu i czesać. ; ]

Ejak 01.04.2011 07:32

Fajnie by było, żeby dodali nowe cechy dla Sima, jak np. "miłośnik zwierząt" lub "zawodowy treser". A osobiście nie oczekuje jakoś wilkołaka, wolę żeby zrobili jakieś zatrucie, przez obojętnie dzikie zwierze i jeśli np. ugryzie naszego Sima szop to on zamienia się w nocy w pół Sima, w pół Szopa i ma połowę cech naszego Sima i połowę tego Szopa. Wygląd też mu się zmienia ma sierść, ogon wąsy itd. Oczywiście powinni też zrobić antidotum, na to jakby ktoś sobie nie życzył.
Niestety pewnie zrobią tego wilkołaka :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:44.