![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
Żeby zmienić WP w człowieka nie potrzeba klejnotu tęczowego tylko eliksiru "metamorfium wymyślonego przyjaciela", który wynajdujesz za pomocą stołu chemicznego
|
Cytat:
|
No dobrze, to gdzie znajdę ten klejnot?:>
|
Cytat:
|
Cytat:
-szperanie w śmietnikach sąsiadów -zbieranie kamieni leżących luzem w otoczeniu -badanie katakumb w mauzoleum na cmentarzu -za pomocą kopacza (wynalazek wynaleziony przez wynalazcę lub zakupiony buydebugiem, tudzież w lombardzie. W lombardzie ponoć można kupić też niektóre kamienie szlachetne ale czy kamień tęczowy również, nie sprawdzałam) -rozbijając kosmiczne skały na stojaku do sim-fu (potrzebny wysoki poziom) -używając rozsiewacza skał z buydebuga, uaktywni się po restarcie gry, skały pojawiają się losowo, zbierasz tak dlugo aż się trafi) |
*Searle-ja też byłam ze starszym:) Ale myslałam,że w Simach się tak nie da bo np. starszego sima niz nastolatek juz zaprosić się nie da.
Co tyczy się reputacji "wierny"- moje simy bardzo często okazywały sobie uczucia i wyskoczył mi komunikat,że są sobie wierni. Potem mój sim znalazł sobie kochankę i miał reputację "oszust",ale wystarczyło,że pare razy przespał się z żoną i z nowu był "wierny" :) Czy można wyłączyć opcję samoczynnego dodawania wspomnień? Zaczyna mnie drażnić to,że wszystkie wspomnienia są ulokowane w albumie tym bardziej,że moja simka jest opiekunką do dziecka i wystarczy,że podniesie jakieś dziecko a to juz trafia do albumu,albo wszystkie zaproszenia na imprezy.... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Co do tej kamery, to można spróbować włożyć ją do wyposażenia Sima i tam kliknąć na "nagraj film domowy", czy tak jakoś. Ja tak robię zawsze i nie było sytuacji, żeby Sim nie chciał jej użyć. No z wyjątkiem filmowania ślubów, gra stale przerywa nagrywanie kamerą, żeby zmusić "kamerzystę" do uczestniczenia w ślubie.
|
Cytat:
A jeśli obiecasz simowi jakieś pragnienia, a po podczas kryzysu ich nie spełnisz, to tak jak napisała niżej Bindi chyba będzie miał negatywny nastrójnik. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:44. |