![]() |
Odp: Simki by Kestrel
Jej, nic bym w niej nie zmieniła. Idealna w każdym calu, nic tylko się zachwycać :D
|
Widać u Ciebie postępy, ta simka jest o wiele lepsza od tych z początków tego tematu ;)
Mi się luźny sweter też nie podoba, nie tyle co pogrubia, a stwarza wrażenie takiego "bezkształtu". Ale ja generalnie nie jestem fanką luźnych ubrań ;) |
Bardzo ładna, chociaż moim zdaniem masz kilka lepszych w tym temacie :P
Ogólnie w twoim charakterystycznym stylu, twoje simki łatwo rozróżnić od innych na forum :) Btw trochę przypomina mi P!nk :D |
Ta simka podoba mi się najbardziej z Twojego tematu. Przypomina mi Scarlett Johansson. Ma piękne oczy. Lubię nisko osadzone brwi, jak u Cary. I w końcu szczena w Twoim wykonaniu w 100% pasuję simowi. I w ogóle same ahy i ehy :P
A ja lubię ten sweter i mam go w swojej grze. Nie wiem co Wy wszyscy macie do luźnych ubrań. |
Nie przepadam za krótkimi blond czuprynami u simek, lecz tu tego typu fryzura prezentuje się świetnie.
Simka sama w sobie bardzo ładna, podobają mi się jej oczy i mocne, ,,stanowcze'' brwi. Do tego świetny tatuaż. *__* Sesja też ma fajny klimat, świetnie dobrane pozy, ogółem, dobra robota. Zazdroszczę talentu. |
Dzięki za oceny ;)
Co do krótkich włosów - nie są krótkie, są spięte i opadają na plecy. Sama nie cierpię krótkich włosów, bo to chyba najbardziej antykobieca fryzura ever, więc nie używam :P |
Cytat:
|
Senoy, kto by tam patrzył na włosy, kiedy miała taki aparat oddechowy... :D
|
Cytat:
Zależy jak dla kogo :P Dla mnie osobiście była przeciętna i do tego miała jednak pare kilo za dużo :P |
Kolejna udana Simka. Największą uwagę przyciąga jednak świetny tatuaż, bardzo mi się podoba. Masz też plus za pluga. :D Uwielbiam je. :) Nie mogę zapomnieć o oczach - zakochałam się w nich! W dodatku ma ona w sobie coś charakterystycznego, po prostu chce się na nią patrzeć - lubię to! :like: I sadzę, że sweter wcale jej nie pogrubia. Wygląda w nim fantastycznie, prezentuje też świetny tatuaż... Czegóż chcieć więcej. :) Jak dla mnie jest idealna.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:27. |