![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Okidoki czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, gdzie dokładnie znaleźć jednorożce? Np jakiś screenshot mógłby pomóc, czy coś... Bo od 3 simowych tygodni nocami wypatruję tej tęczowej łuny i jakoś nic nie znalazłam ^^"
Z góry wielkie dzięki! :) |
Jak mnie te gnomy denerwują... Mam już moda na zmniejszenie ich pojawiania się, ale chyba ściągnę taką wersję, gdzie się wcale nie pojawiają... W ogóle to powinien powstać temat "Co Cię denerwuje w Simsach..." Oj długa by była moja lista :P
|
|
Nie mogę znaleźć tych gryzoni , ptaków,jaszczurek itd. Często się gdzieś pojawiają ? Gdzie najczęściej ? Raz żółwia widziałam nad wodospadem , ale mnie ugryzł i uciekł :P
|
Najlepiej kupić sobie urządzenie do kolekcjonowania i tam można zlokalizować gryzonie i inne rzeczy.
Moja kolej słuchajcie mnie to nie jest pytanie ale nie wiem gdzie to dać. Jeśli macie kota wyszkolonego na łowcę z 8/9 poziomem to może łapać ryby z.......wakacji bo mój kot złapał żabę i smoczą rybę nie kłamię gram w brigepoint i dopiero teraz zauważyłem,że wcale nie trzeba jechać na wakacje. |
Mam pytanko.
Mój pies (niestety nie mój, tylko mojego sima) ma pchły. I o dziwo nie zapytam się jak go oczyścić z pcheł ale o skutki nastrojnika. Ma nastrojnik że ma pchły i on skończy się za 2 dni? I co wtedy sie stanie? Pchły go zjedzą? |
Nie? XD
Pcheł już nie będzie. :D |
Cytat:
|
Jakie umiejętności mogą nauczyc się psy i koty? Oprócz tego szukania ;p ( łowiectwa chyba ):D
|
Cytat:
Oj, jeszcze moje pytanie. Gdzie można zakupić rasowego psa/kota/konia? Bo jeżeli chodzi o koniki to patrzyłam w ośrodku jeździeckim i były same mieszańce. Czy z adopcji sąsiedzkiej można mieć rasowe zwierzątko? :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:53. |