TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61914)

Fatumka 05.11.2011 08:08

Odp: Pytania i odpowiedzi

Okidoki czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, gdzie dokładnie znaleźć jednorożce? Np jakiś screenshot mógłby pomóc, czy coś... Bo od 3 simowych tygodni nocami wypatruję tej tęczowej łuny i jakoś nic nie znalazłam ^^"
Z góry wielkie dzięki! :)

anie_1981 05.11.2011 08:16

Jak mnie te gnomy denerwują... Mam już moda na zmniejszenie ich pojawiania się, ale chyba ściągnę taką wersję, gdzie się wcale nie pojawiają... W ogóle to powinien powstać temat "Co Cię denerwuje w Simsach..." Oj długa by była moja lista :P

Narutoman 05.11.2011 08:25

Ależ jest już taki temat

Zarzyczanka 05.11.2011 12:09

Nie mogę znaleźć tych gryzoni , ptaków,jaszczurek itd. Często się gdzieś pojawiają ? Gdzie najczęściej ? Raz żółwia widziałam nad wodospadem , ale mnie ugryzł i uciekł :P

Remus Lupin 05.11.2011 13:33

Najlepiej kupić sobie urządzenie do kolekcjonowania i tam można zlokalizować gryzonie i inne rzeczy.

Moja kolej słuchajcie mnie to nie jest pytanie ale nie wiem gdzie to dać.

Jeśli macie kota wyszkolonego na łowcę z 8/9 poziomem to może łapać ryby z.......wakacji bo mój kot złapał żabę i smoczą rybę nie kłamię gram w brigepoint i dopiero teraz zauważyłem,że wcale nie trzeba jechać na wakacje.

Hefalump 05.11.2011 14:04

Mam pytanko.
Mój pies (niestety nie mój, tylko mojego sima) ma pchły. I o dziwo
nie zapytam się jak go oczyścić z pcheł ale o skutki nastrojnika.
Ma nastrojnik że ma pchły i on skończy się za 2 dni? I co wtedy sie stanie? Pchły go zjedzą?

Narutoman 05.11.2011 14:06

Nie? XD

Pcheł już nie będzie. :D

SilverMoon47 05.11.2011 14:08

Cytat:

Napisał SilverMoon47 (Post 1467873)
Witajcie wiecie może gdzie mogę znaleźć owoc życia oraz krzew ognistych owoców czy jakoś tak ? W nowej okolicy oczywiście AP.

Ponawiam pytanie, otrzymałam odpowiedź, ale nie chodziło mi o nasiona czy kody lecz o już gotowy krzew który można znaleźć lub ten owoc ...

Zarzyczanka 05.11.2011 16:35

Jakie umiejętności mogą nauczyc się psy i koty? Oprócz tego szukania ;p ( łowiectwa chyba ):D

Ronnie 05.11.2011 17:48

Cytat:

Napisał Fatumka (Post 1470077)
Okidoki czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, gdzie dokładnie znaleźć jednorożce? Np jakiś screenshot mógłby pomóc, czy coś... Bo od 3 simowych tygodni nocami wypatruję tej tęczowej łuny i jakoś nic nie znalazłam ^^"
Z góry wielkie dzięki! :)

U mnie pojawia się codziennie jednorożec około 23 - 24 nad Zbiornikiem Wodnym Hrabstwa Appaloosa. Są tam także często dzikie konie. Czytałam też gdzieś na tym forum (zanim założyłam konto), że jednorożec bywa także nad wodospadem. Ucieka jakoś o 5:30. Wysłałabym zdjęcia tego "promieniowania"/zorzy/łuny, jak kto woli, ale nie zaczaiłam jeszcze dodawania obrazów. ;)

Oj, jeszcze moje pytanie. Gdzie można zakupić rasowego psa/kota/konia? Bo jeżeli chodzi o koniki to patrzyłam w ośrodku jeździeckim i były same mieszańce. Czy z adopcji sąsiedzkiej można mieć rasowe zwierzątko? :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:53.