![]() |
Odp: Rodziny Koniny:-)
szkoda psiaków.. Maia (jeśli nie pomyliłam imion) jest bardzo ładna.. czekam na więcej zdjęć ;)
|
DacjanNapewno go pobiorę/Co do twojej rodzinki...NIESAMOWITA.Czekam na kolejny odcinek,.Temu Dominikowi to się dobrze poprzewracało,co on wyprawia.:P
|
Horsez waflu! nie dość że zabiłaś Lily to już kilka dni nie ma nowego odcinka. gdzie on jest ja się pytam? :D
|
Kochanie bez nerwów, nie grałam narazie.. będę grać w czwartek wieczorkiem prawdopodobnie.. więc w piątek odcinek:? :) ps. Macie jakąś fajną stronkę, to zrobiłabym wam to drzewo?
Wiecie co.. niedawno przeglądałam Sagarów od początku i zdałam sobie sprawę że to już pół roku są ze mną, wiecie co przywiązałam się do nich.. Te momenty, te radości i smutki, nadzieje i upadki których byłam twórcą. Zdałam sobie sprawę że gdyby nie wy, nie byłoby tego wszystkiego, i prawdopodobnie gdyby nie takie osoby jak Meggie, Kicaj, Eyvee czy Easey niczego, lub nikogo z Sagarów by nie było.. Dziękuje Wam wszystkim że jesteście.. :) |
Już się nie mogę doczekać, aż dostane CPR:-) wtedy to zaczne grać, huhu. Narazie naprawde nie mam czasu, ale obiecuje że Sagarów nie opuszczam.
ps. Kto wziął Dacjanka, co tam u niego?:) |
Cytat:
Z niecierpliwością czekam na dalsze części Sagarów, na najlepsze ojsg ze wszystkich! Wiesz, że jestes wspaniała i mam nadzieję, że nie będziesz miała żadnych problemów z grą tak jak ja. Czekamy! Tak btw. to ja mam Dacjanka, huehehhe <333 |
łeee.... a ja już myślałam, że wrzuciłaś Sagarów!! :(
|
Ja czekam na drzewo i odcinek:D
|
Kochani! Z bólem serca zawiadamiam Was że Sagarów już nie będzie, niestety..
miałam formata, straciłam wszystko.. Nie hejtujcie mnie, też mi ciężko. Grałam nimi więcej niż pół roku.. :( Tyle wspomnień z nimi miałam.. nowa rodzinka? hm.. być może ale dopiero po 24.. Jakby ktoś z was miał jakiś członków mojej rodziny dajcie, może jakoś zreanimuje pojedyńcze osoby, i bede grała tylko nimi.. Wybaczcie. |
Bardzo mi przykro, niestety i takie rzeczy się zdarzają, wiem jak można się przywiązać do ulubionych simów, może zrób nową rodzinkę i to będzie jak nowy start, wiem, że tylko tak prosto się mówi, bo w tle jest włożona praca i wysiłek.
W każdym razie powodzenia :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:45. |