![]() |
Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Chciałabym się dowiedzieć, czy możliwe jest ponowne otworzenie tematu (chodzi o temat sprzed 5 miesięcy). Nigdzie nie znalazłam informacji na ten temat albo po prostu gdzieś mi to umknęło.
|
Chyba mogę odpowiedzieć jako ktoś spoza administracji :|
Muse, można, musisz napisać do któregoś z modów/adminów, żeby otworzył ;) |
Muse - wystarczy PM lub wiadomość w profilu jednego z adminów (lub moderatorki), że chcesz otworzyć ten i ten temat :)
|
Cytat:
edit: niepogodna też nie ma bladego pojęcia. |
4 grupy to 4 Zywioly. juz jest ten konkurs na forum. :)
|
|
Cytat:
|
U mnie też się tak dzieje, ale od kilku miesięcy dokładnie . Tak nagle to się stało. Na innej przeglądarce jest normalnie. To przez AdBlocka. Jeżeli go wyłączysz jest normalnie :)
U mnie jest natomiast inny problem otóż jak widzę u Laseczki jest wszystko poukładane na pasku, a u mnie wszystko rozwalone :( http://i60.************/ap7lao.jpg |
LepkiePaluszki23, jest taka opcja w panelu użytkownika, gdzie można włączyć/wyłączyć rozwijane menu. wejdź w edycja opcji i zaznacz odpowiednie okienko na samym dole ;)
EDIT: faktycznie po wyłączeniu adblocka jest okej, ale pytanie dlaczego dopiero dziś mi się to pojawiło, skoro zawsze przeglądam na tej przeglądarce z adblockiem :| |
O dziękuję :) Dzieję się taki wygląd, bo niby jest tam jakaś reklama :D Niewidoczna :)
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:45. |