TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Diana 01.08.2013 10:15

Odp: Forumowa Mafia

- Rzeczywiście, kojarzę... A kogo wytypujesz w dzisiejszym głosowaniu? Definitywnie Morganę? Ja podejrzewam wiele osób o zabójstwo Rudej... - zastanowiłam się.

Aperlaxive 01.08.2013 10:16

Podczas przerwy na kawę zaczęłam myśleć kto jest odpowiedzialny za zabójstwa.
A może to kędziorek?
W końcu ona nie mogła dogadać się z Meryam. Tylko dlaczego miałby sprzątnąć Rudą?

Sama już nie wiem...

Cytryśnia 01.08.2013 10:17

- A co sądzisz o tym FresH'u? Nie odzywa się zbyt często, prawie w ogóle. A Maqryll? Może nie jest zabójcą, ale tak czy inaczej wkurza mnie xd

Alcioo :33 01.08.2013 10:18

-Diano, Ruda przekazuje wskazówki, gdzie można znaleźć wraith, takie jakby podpowiedzi. Musimy ich używać, bo wraith cały czas się poruszają, a ona jako duch za nimi! Musimy powiedzieć to Twojej centrali, opiszemy im też kim jestem.

Aperlaxive 01.08.2013 10:19

Fresh? Maqryll? Też brzmi prawdopodobnie.
Rzeczywiście, może mafia chce ukryć się?
Nie odzywać, tylko potajemnie eliminować uczestników z gry, albo dla odmiany specjalnie się wybijac?

Diana 01.08.2013 10:24

- Pomysł dobry, ale wykonanie jest niemożliwe! Tu nie ma zasięgu, nie skontaktujemy się z moimi. A co myślisz o kubussie? Mój numer 1 na czarnej liście. A poza tym to lepiej uważać też na Morganę i FresHa, takie mam przeczucie.

Alcioo :33 01.08.2013 10:26

-Nie, kubuss nie. Ludzie, którzy najbardziej pasują do roli Wraith, nimi nie są, uwierz. FresH i Morgana, może i racja? Hmm, zaprowadzisz mnie do waszej bazy? Chcę się przedstawić i wszystko wyjaśnić- zauwazyłem, że ma wątpliwości, ale chyba chce mnnie zaprowadzić.

Malfurion 01.08.2013 10:26

Kiedy Don zerknal do walizki nie mogl uwierzyc w to co widzi. Zauwazyl tam dwie probowki; jedna z nich byla napelniona jakims plynem, druga byla pusta. Ale nie to przykulo jego uwaga najbardziej. Oprocz tego w neseserze znajdowal sie pistolet.

- Pistolet? Na co mi ***** pistolet? - powiedzial z przejeciem.

Mezczyzna nie wiedzac co jest grane zamknal walizke, ktora ponownie wlaczyla swoje zabezpieczenia.
Minelo jakies 30 min, kiedy postanowil opuscic swoje mieszkanie. Uznal, ze musi odwiedzic stolowke, poniewaz jego glod wzrastal w zastraszajacym tepie. Przez cala droge, zastanawial sie kto mogl stac za zabojstwem Dzoany. Wtedy przypomnialo mu sie, ze oprocz jej spotkal jeszcze fotografa wojskowego, nijaka Charionette. Wtedy zatrzymal sie a w oczach pojawily sie pewien blask.

- A moze to ona? - pomyslal.

Don nie znal tu nikogo, wiec nie wiedzial co mam myslec. Doszedl jednak to wniosku, ze nie fair jest tak bezpodstawnie oskarzac kogos, o tak powazny czyn. Ruszyl z miejsca i udal sie na stolowke, by zjesc jakis pozywny posilek.

Charionette 01.08.2013 10:27

Chrupek nadal zgrywał bohatera, ale wewnątrz był przerażony. Nie chciał rozmawiać z Cherrie, która dopiero co się uspokoiła. Ale dziewczyna nie dawała za wygraną. Intensywnie próbowała przypomnieć sobie szczegóły z tamtego spotkania z rudą.
- Tam ktoś był!! - wypaliła nagle. - Widziałam tam coś. Będziemy następni.

Diana 01.08.2013 10:29

- Najlepszym rozwiązaniem będzie pójść na stołówkę, tam na pewno będzie kilka osób. Idziesz?

Maqryll się zawahał.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:12.