![]()  | 

Odp: Pytania i odpowiedzi 

Pink Panther dziękuję za odpowiedź. U mnie nie ma takiej opcji, ani jak klikam na kołyskę, ani jak na dzieciaka :hmm: 
	 | 

Cytat: 

| 

Mamełe tak, mam włączone starzenie się rodziny. 
	Edycja: Wyłączyłam starzenie się rodziny i znów włączyłam. Na kołysce pojawiła się opcja "postarz". Ja wcześniej wyłączałam i włączałam starzenie się rodziny kilkakrotnie w krótkim czasie i może coś się po prostu zamuliło. Tak czy inaczej problem rozwiązany. Dzięki :smile:  | 

Jak to jest z tym zbieraniem napiwków za granie... Mój sim musi uzbierac 100 simoleonów, a przez dwa dni grania na skrzypcach w lokalu tylko jedna osoba dała 10 simoleonów...Serio tak cięzko uzbierac te napiwki, czy mozna to jakos usprawnić? Dodam, że sim ma 6 poziom gry na tym instrumencie. 
	 | 

Lepiej jest wychodzić do lokalu wieczorem. Jest więcej simów i chyba są bardziej szczodrzy. Tak przynajmniej ja zauważyłam. 
	Wychodź simem, niech gra i może z czasem będzie zbierał większe napiwki.  | 

1. Ma ktoś z was stronke z fajnymi ciuchami i meblami ? :D ( thesimsresource znam ;) ) 
	i 2 pytanie , nie pokazuja mi sie tatuaze :| da sie je jakoś wql zrobić simsowi ? Czy tylko jeśli tworzymy nowego simsa ? ;/ Cytat: 

| 

Czy wasi simowie też nie zmieniają po ślubie nazwisk? Ja mam Simkę, która poprosiła Sima, aby wprowadził się do jej domu i wtedy im urządziłam ślub, ale obydwoje mają nadal inne nazwiska.  
	Czy można przejść na emeryturę będąc seniorem? Ja w telefonie mam tylko opcję "znajdź pracę" lub "porzuć pracę".  | 

Tak, Simowie nie zmieniają nazwisk. 
	Można przejść na emeryturę, trzeba po prostu porzucić pracę. Od tej pory będzie otrzymywał trochę simleonów codziennie o 7:00. Niestety sam fakt bycia na emeryturze nie jest nigdzie odnotowany (w panelu pracy jest napisane po prostu, że jest bez pracy).  | 

Czy da się jakoś w CASie zmienić długość rzęs? Bo jakoś nie umiem. 
	 | 

Gdzie mogę pobrać mod, który potrafi wywołać śmierć z dowolnej przyczyny? 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:10. |