TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=481)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67258)

Irbis 14.10.2014 19:34

Odp: Pytania i odpowiedzi

Pink Panther dziękuję za odpowiedź. U mnie nie ma takiej opcji, ani jak klikam na kołyskę, ani jak na dzieciaka :hmm:

Mamełe 14.10.2014 20:41

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1835838)
Pink Panther dziękuję za odpowiedź. U mnie nie ma takiej opcji, ani jak klikam na kołyskę, ani jak na dzieciaka :hmm:

A masz włączone starzenie sie rodziny?

Irbis 14.10.2014 20:56

Mamełe tak, mam włączone starzenie się rodziny.

Edycja:
Wyłączyłam starzenie się rodziny i znów włączyłam. Na kołysce pojawiła się opcja "postarz". Ja wcześniej wyłączałam i włączałam starzenie się rodziny kilkakrotnie w krótkim czasie i może coś się po prostu zamuliło. Tak czy inaczej problem rozwiązany. Dzięki :smile:

pixidixxi 14.10.2014 23:03

Jak to jest z tym zbieraniem napiwków za granie... Mój sim musi uzbierac 100 simoleonów, a przez dwa dni grania na skrzypcach w lokalu tylko jedna osoba dała 10 simoleonów...Serio tak cięzko uzbierac te napiwki, czy mozna to jakos usprawnić? Dodam, że sim ma 6 poziom gry na tym instrumencie.

Sqiera 14.10.2014 23:08

Lepiej jest wychodzić do lokalu wieczorem. Jest więcej simów i chyba są bardziej szczodrzy. Tak przynajmniej ja zauważyłam.
Wychodź simem, niech gra i może z czasem będzie zbierał większe napiwki.

xviraszka 15.10.2014 10:54

1. Ma ktoś z was stronke z fajnymi ciuchami i meblami ? :D ( thesimsresource znam ;) )

i 2 pytanie , nie pokazuja mi sie tatuaze :| da sie je jakoś wql zrobić simsowi ? Czy tylko jeśli tworzymy nowego simsa ? ;/

Cytat:

Napisał kwiku (Post 1835749)
zostawiłam to w ten sposób i nie mam tych ubrań

Przegladaj wszystkie ubrania , przewaznie pokazuja sie jako wzory pod orginalnymi ubraniami ;) (chodzi o te kwadraciki z kolorami :D)

bouffe 15.10.2014 17:13

Czy wasi simowie też nie zmieniają po ślubie nazwisk? Ja mam Simkę, która poprosiła Sima, aby wprowadził się do jej domu i wtedy im urządziłam ślub, ale obydwoje mają nadal inne nazwiska.

Czy można przejść na emeryturę będąc seniorem? Ja w telefonie mam tylko opcję "znajdź pracę" lub "porzuć pracę".

Effie 15.10.2014 17:19

Tak, Simowie nie zmieniają nazwisk.

Można przejść na emeryturę, trzeba po prostu porzucić pracę. Od tej pory będzie otrzymywał trochę simleonów codziennie o 7:00. Niestety sam fakt bycia na emeryturze nie jest nigdzie odnotowany (w panelu pracy jest napisane po prostu, że jest bez pracy).

Orzechowo 15.10.2014 20:30

Czy da się jakoś w CASie zmienić długość rzęs? Bo jakoś nie umiem.

Hazza69 16.10.2014 15:22

Gdzie mogę pobrać mod, który potrafi wywołać śmierć z dowolnej przyczyny?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:10.