![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
ja głosuję na qwertyego, powody podała apo
|
Tak przyglądam się tym wszystkim postom i wiem już na kogo głosować. Chociaż nie jestem do końca pewny 2 osób :/
|
Ja też się nadal zastanawiam;/ Taktyka Rainbow jest dobra, lepiej będzie, jeśli każdy będzie głosował na kogo chce i nie pisał na kogo głosuje.
Nie będę się bronić przed oskarżeniem Rainbow, ponieważ i tak mi nie uwierzy jeśli powiem, że o 22 lepiłam pierogi itp.XD Trudno się usprawiedliwiać w Fm, bo nikt nie sprawdzi co robiłeś o 22, więc mafią może być każdy. |
za duzo tych pierogów w mafii, z tego co pamietam to M(o)PS miał na nie monopol, co sie z tym stalo? ;o
i okay, nie mówmy na kogo głosujemy. :D |
Po tym wszystkim mam chyba jeszcze więcej wątpliwości, niż na samym początku gry XDD
Ciężko mi jest się zdecydować, nadal się waham, a zostało już niewiele czasu... Jest jedna osoba, na którą chyba zagłosuję, bo zastanawiałam się nad nią sama i przekonały mnie argumenty niektórych osób. |
Cytat:
już tylko dziesięć minut... |
no cóż... zastanawiałam się cały dzień, no ale w końcu trzeba na kogoś zagłosować, tak? nie miałam jakiś szczególnych powodów, aby zagłosować na osobę, na którą zagłosowałam, ale trzeba :)
|
także w razie czego żegnajcie! xD jak coś to spełnijcie moja ostatnią wolę i zabijcie hmm... no nie wiem, PP moze :D
|
Cytat:
Jakby co dziękuję za grę (bardzo długą xD) i żegnajcie <3 A w testamencie... Hym... Przyjrzyjcie się osobom, które podejrzewałem - Apo, krewetka, orka, Genesis i SPC :D |
noo też się pożegnam na wszelki wypadek :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:58. |