![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
|
nie mogę się już doczekać! jeszcze 2 dni temu entuzjazm mój strasznie zmalał od wakacji bo w wakacje było strasznie dużo informacji i myślałam że to już wszystko a tu takie niespodzianki ;P byle tylko czekać do dema i jakoś zleci ;) podobają mi się opcje w ośrodku jeździeckim ;D wg mnie dobrze że operacje będą drogie bo jaby były za 100 to by odebrało grze trochę realizmu.
|
Niedługo nie będą mieli o czym mówić tak wiele newsów publikują,
Już się nie mogę doczekać i zwierzaków, i nowego miasta :) |
Wow :O
''Papugi można uczyć powtarzać słowa, które wybieramy z listy dostępnych, można nosić je na ramionach, karmić, wypuszczać, niestety tylko jedną na raz, kolejna pojawia się w wyposażeniu Sima,, |
Demo, będzie po angielsku ?
|
Wydaje mi sie ze po polsku też bedzie skoro mówili o tym na polskiej stronie na Facebooku :)
|
Co do języka to bez różnicy... Po pierwsze to dzisiaj prawie każdy potrafi angielski chodź troszkę, a pod drugie ile mogą tam pisać w CAP'ie? Na pewno nie dużo.
|
Właśnie dowiedziałem się że zwierzaki mogą podróżować, możecie to sprawdzić tutaj
''Can we bring our pets on vacation (world adventures)? Yes you can,, - Czy można zabrać zwierzęta na wakacje (Wymarzone Podróże)? Tak, można |
"Nie ma poo ale będą sikać. Z siusiu jest dość dużą cenzora jak widać na to zdjęcie."
Ten zły tłumacz powoduje że człowiek czyta i pada na ziemię ze śmiechu :D Operacje plastyczne mi się podobają, jednorożca mieć będę o ile nie każdy ma gwiazdki i serduszka na plecach :O:) Największym atutem dla mnie są małe zwierzęta które mają dużo interakcji- nie wszystkie oczywiście :) P.S. Ten gryzoń w filmiku to świnka morska a nie chomik ;) |
Mi sie ten chomik strasznie podoba ^^ A jednorożec to tak sobie :/ Chociaż może jeden czy tam dwa razy se go zrobię... I jeszcze ten filmik gdzie przedstawione byłby wszystkie koty to tam był sfinks, ale troche niepodobny.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:22. |