![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Ogólnie troche ciężko mi sie gra powiem wam, niektórych opcji nie rozumiem, ten panel strasznie mnie drażni po lewej stronie, budowanie wolałam w 2ce, czy trójce, tutaj musiałam kilka opcji odznaczyć, ustawic zanim dało się cokolwiek budować.
Jesli chodzi o rozmowy simów, kolejna rzecz mnie denerwuje - chcę np. skupic się na jednym simie, a simka mi gada ze wszystkimi dookoła i przerywa interakcje lub zadania :/ Dopiero początek, więc wiele rzeczy wam nie powiem :) PS: Ogólnie dziś przeszłam na 2ke zwarta i gotowa do gry, a tutaj mi mój narzeczony niespodzianke zrobił i kupił 4kę z okazji dostania roboty w Niemczech trolololo :D ps2: Ale kicha bug jest nadal lol? Nic nie dało odznaczenie tej opcji...chyba se daruje grę zanim nie dadza łatki, no bo co?....sim mi sie kąpać nie będzie ani załatwiał :P? Ide grac w 2ke <3 |
eyvee zainstalowałaś grę przez polski origin, czy kombinowałaś jak to było podane wcześniej?
anie_1981 dzięki za słowa pocieszenia, niedługo się przekonam, uda się albo nie :D |
Zmieniłam IP, zobaczę jutro jak już MY będziemy mogli grac normalnie, czy nadal będzie ten bug :)
|
evee
włącz cheaty (CTR+SHIFT+C i testingcheats true) kliknij na sima z shiftem i wybierz "Edytuj sima". Później anuluj edycje i powróć do trybu życia. Innej opcji na razie nie ma. IP i to kto, jak aktywował grę nie ma absolutnie żadnego znaczenia. |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja mam GTX 660M i śmiga jak ta lala, na pewno lepiej niż TS3
|
Pomóżcie proszę, bo już nie wiem czego się trzymać. Mam laptop ASUS z Windows 7 Home Premium 64 bit SP1, karty: Intel HD Graphics oraz GeForce 610M, 8 GB RAM, Intel Core i3-2310M 2.10 GHz. Czy pójdzie mi na średnich przynajmniej? Jeśli na minimalnych to wysiadam.
|
Laptop Acer , Windows 8 , 4 GB RAM , Procesor Intel Core i3 [ 2,5 GHz] , Karty graficzne Intel Graphic [zintegrowana] i NVIDIA GeForce 710M , trójeczka działa na średnich [pełna kolekcja ] ze ścinkami , a czwóreczka na pół średnich , pół wysokich [ zmieniałem kilka detali na wysokie ] i nie zacina , żadnych bugów i w ogóle działa świetnie O.o
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:47. |