![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Miałam iść spać, ale już poczekam do północy i zobaczę jak to będzie z tą grą.
Póki co gram sobie w TS3. Don Lotario wstał bardzo wcześnie i pływa nago w basenie, a Ja podziwiam wschód słońca nad Sunset Valley i zastanawiam się czego z trójki najbardziej będzie mi brakowało w czwórce (zakładając oczywiście, że będzie mi działała) :D |
Denerwuje mnie ciagłe włączanie i wyłączanie gry z powodu tego głupiego buga....ja naprawdę mam cos pecha do gier, zawsze cos mi żle działa ;/ Jak tak dalej będzie po naszej premierze, to chyba zgłoszę to do EA, bo cos z tym zrobili.
Sami zobaczcie: http://i.imgur.com/SvpeLvvl.png |
eyvee, a ta edycja Sima nie pomaga? No przynajmniej wiadomo, jaki mod powstanie pierwszy... :P
|
Anie powiem ci niekiedy działa, niekiedy dalej mam takie coś, czasem jak wyjde do głównego menu i wróce do rodziny naprawi się błąd, ale na krótko - prędzej wywala mnie z gry O.o....boshe, oni nawet nie umieją dobrze gry zrobić, to jest straszne :( Na innym forum wyczytałam o kolejnych błędach z podróżami, resetowaniem się sima, gdy jest na innej działce niz reszta rodziny itp.
Podoba mi sie rozwijanie kariery i umiejętności oraz zbieranie punktów za spełnianie zachcianek oraz mini zadania do rozwoju kariery. Mamy tez ładna tabelkę statystyk naszego sima :) Ładuje mi się baaardzo szybko, więc nie czuje tych ekranów ładowania :) |
Udało wam się pograć choćby z godzinę bez crashów? Bo tutaj coś nie bardzo.
|
To ta gra się tak często crashuje? A próbowaliście dodawać plik uruchamiający do wyjątków DEP?
|
Mogłoby pomóc gdyby gra wcale się nie uruchamiała. Ale tak nie jest.
|
Ja nie mam żadnych bugów ani błędów, a grałam już łącznie 9 godzin.
Mam pytanie, wie ktoś albo widział jakiś poradnik jak wybudować w Sims 4 poddasze? :> Chyba nie jest to takie proste jak pokazywali na filmikach. |
ja mam problem z niemowlęciem... mianowicie ma powyciągane rączki i nóżki itd :(
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:30. |