![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
mam pytanko, czy jest jakis sposob na zwiekszenie liczby aktywnych simow w rodzinie? bo jest tylko 8 :(
|
Cytat:
Nraas rzekomo pozwala zwiększyć liczbę członków w rodzinie, z tym, że nie możemy kierować tylko ośmioma. A dodanie kolejnych członków odbywa się poprzez dodanie ich kodem do rodziny, czyli rodzenie dzieci odpada w tym przypadku. |
czy jest już aktualizacja, która pozwala wejście w CAW bez żadnych problemów do dodatku pokolenia?
|
Czy w grze da się ustawić, żeby zdjęcia(robione simowym aparatem) miały rozmiar 800x600? Bo trochę męczące jest zmniejszanie każdego zdjęcia... -.-
|
Kacpersky - nie da się, ale kiedy umieszczasz fotki (np. na Imageshacku) możesz wybrać żeby samo się zmniejszyło do danego rozmiaru - nie musisz robić tego ręcznie :).
|
Ehhh, zapomniałem o tym. Muszę się niestety przerzucić z imgur.com na imageshacka... :(
Chociaż... Simy - imageshack, wszystko inne - imgur. ^^ |
Jak zmienić imię sima?
|
W ratuszu jest taka opcja ;) Polecam pójść po południu ;)
|
aby zmienić simy wystarczy pójść z nim do ratusza i wybrać opcję zmień imię
albo jeśli masz pokolenia lub najnowszą aktualizację wpisz testingcheatsenabled true i klikasz na sima trzymając shift, i wtedy mozesz otworzyć CaS i zmienić wszystko |
gdzieś tam kiedyś przeczytałem, że jest taki przycisk, dzięki któremu możemy wyjąć wszystkie obiekty naraz np. do lodówki
jaki to przycisk? bo już mnie męczy to przenoszenie jeden po drugim |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:07. |