![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Nie mogę znaleźć linku z interakcjami papugi z psem i simem, a szukam już piąty raz. Mógłby ktoś mi podać znowu link? :)
|
Juhas, nie chce mi się tego szukać, ale przysięgam, że widziałem.
Mi się wydaje, że można tworzyć źrebaki, kociaki, i szczeniaki. Było to widać na wielu screenach. Bynajmniej u psów były trzy przyciski wieku. |
|
Podoba mi się ten budynek dla koni. Tam będzie można konika kupić, sprzedaż a także rozmnażać :)
|
O matko! Jaki sweet screen ^^ Szkoda, że w nocy, bo prawie nic nie widać, ale i tak słodko ^^ Najlepsi przyjaciele pies i papuga :D
|
Nie no, ja myślę, że ten pies się po prostu zastanawia, z czym papugi smakują najlepiej... :P
Kociaków\szczeniaków\źrebaków nie da się tworzyć w CAP, tak było napisane w tej recenzji, którą czytałam. Facet pisał, że się nie da. Dwie rzeczy mu się nie podobały i po namyśle stwierdzam, że mi też nie bardzo: 1. Sposób "przebierania się" konia. Faktycznie głupio to wygląda. 2. Jazda konna jest czynnością autonomiczną, Simy same z siebie biorą konia na przejażdżkę, więc jeśli mamy kilku Simów i jednego brakuje, to zapewne jest z koniem na drugim końcu miasta... :P |
http://www.facebook.com/photo.php?fb...0006240&type=1 Czy ten piesek robi ,,to drugie"? Wiem, że gdzieś pisało, że oddają tylko mocz, ale tu wyraźnie coś spada :). Na początku myślałem, że to lewa tylna łapa, ale później sprawdziłem na innych screenach i ten pies ma do stawu kolanowego łapę białą.
|
karel przyjrzyj się przecież to jest łapa! :)
|
No ja też myślę, że łapa. No a jeśli to suczka, to normalne, że kuca do siusiania :)
|
Im dłużej śledzę ten wątek, tym bardziej napalam się na Zwierzaki. Mam nadzieję, że będę dostępne choć dwa dni przed premierą... Jeszcze miesiąc. ;( I fajnie, że można robić "Przyjaźnie międzygatunkowe". Mam nadzieję, że będą rozbudowane interakcje, bo w dwójce zwierzaki ciągle robiły to samo...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:50. |