TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Amusiaa 15.09.2011 16:15

Odp: Pytania i odpowiedzi

ja kiedyś miałam simkę kleptomankę i to ja wybierałam co ma ukraść. Ukradła samochód z ogródka. Chyba po prostu musi być wieczór i nie może być nikogo w okolicy i wtedy pojawia się interakcja "ukradnij".

Searle 17.09.2011 12:09

Ok, dzięki. Będę próbować.

Cytat:

Napisał Searle (Post 1441032)
Czy jest jakiś sposób, by nie wpisywać za każdym razem kodu TestingCheatsEnabled true? By było on zawsze aktywny po włączeniu gry.

Ponawiam.

hellraiser 17.09.2011 16:08

Searle, z tego co pamiętam Nraas Overwatch oferuje coś takiego, grzebiąc w nim widziałem że może uaktywnić ten kod przy włączaniu gry. Obciąć sobie ręki nie dam, ale chyba właśnie w Overwatchu :)

Levkoni 17.09.2011 18:08

Tak, jest taka opcja na 100% bo nawet kilka dni temu grzebałem w tym :P

Searle 19.09.2011 16:29

Dzięki, chłopaki. Faktycznie jest taka opcja. Można dodać sobie dowolne polecenie.

Orlita 03.10.2011 19:20

Czy jak mam jeszcze samouczka, że przy jakimś nowym wydarzeniu pytają się mnie czy chcę dowiedzieć się wiecej i mam do wyboru Tak, później, nigdy, to czy jak wybiorę "Nigdy" to dany temat znika z Lekcji ?? bo co chciałam się czegoś dowiedzieć, doczytać to akurat danego tematu nie było xD i nie wiem czy sobie ich nie pokasowałam xD

Björk 04.10.2011 02:23

Cytat:

Napisał Orlita (Post 1455747)
Czy jak mam jeszcze samouczka, że przy jakimś nowym wydarzeniu pytają się mnie czy chcę dowiedzieć się wiecej i mam do wyboru Tak, później, nigdy, to czy jak wybiorę "Nigdy" to dany temat znika z Lekcji ?? bo co chciałam się czegoś dowiedzieć, doczytać to akurat danego tematu nie było xD i nie wiem czy sobie ich nie pokasowałam xD

Te wszystkie tematy można potem znaleźć w pomocy do gry. Nic nie ginie.

eyvee 04.10.2011 13:24

czy mozna jakos ozywic zmarlego sima oprocz podania ambrozji? jakis kod albo inny sposob :(?

Laselight 04.10.2011 14:23

Cytat:

Napisał eyvee (Post 1455831)
czy mozna jakos ozywic zmarlego sima oprocz podania ambrozji? jakis kod albo inny sposob :(?

musisz czekać na okazje z ośrodka naukowego wtedy dzwoni telefon akceptujesz urne wkładasz do wyposażenia klikasz na ośrodek i jest opcja. ale wtedy jest duchem

Osioł 20.10.2011 11:05

Cześć.

Chciałbym zadać pytanie, bo wiem że wielu z Was zna grę nawet od strony kodu i silnika. Otóż czy jest jakiś sposób na zmianę znaku zodiaku już gotowego sima? Pytam się, bo mam takowego ludka, którego stworzyłem za czasów kiedy tego bajeru nie było. A kiedy został on wprowadzony to niestety gra losowo przydzieliła znak. Jeżeli macie jakiś sposób, to czy jest on może możliwy do zrobienia jeszcze przed wprowadzeniem do gry sima?

Edit: ja walę, chyba w ogóle nie czytałem swojego postu przed wysłaniem : |.

I dziękuję za odpowiedz.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:12.