![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
ja kiedyś miałam simkę kleptomankę i to ja wybierałam co ma ukraść. Ukradła samochód z ogródka. Chyba po prostu musi być wieczór i nie może być nikogo w okolicy i wtedy pojawia się interakcja "ukradnij".
|
Ok, dzięki. Będę próbować.
Cytat:
|
Searle, z tego co pamiętam Nraas Overwatch oferuje coś takiego, grzebiąc w nim widziałem że może uaktywnić ten kod przy włączaniu gry. Obciąć sobie ręki nie dam, ale chyba właśnie w Overwatchu :)
|
Tak, jest taka opcja na 100% bo nawet kilka dni temu grzebałem w tym :P
|
Dzięki, chłopaki. Faktycznie jest taka opcja. Można dodać sobie dowolne polecenie.
|
Czy jak mam jeszcze samouczka, że przy jakimś nowym wydarzeniu pytają się mnie czy chcę dowiedzieć się wiecej i mam do wyboru Tak, później, nigdy, to czy jak wybiorę "Nigdy" to dany temat znika z Lekcji ?? bo co chciałam się czegoś dowiedzieć, doczytać to akurat danego tematu nie było xD i nie wiem czy sobie ich nie pokasowałam xD
|
Cytat:
|
czy mozna jakos ozywic zmarlego sima oprocz podania ambrozji? jakis kod albo inny sposob :(?
|
Cytat:
|
Cześć.
Chciałbym zadać pytanie, bo wiem że wielu z Was zna grę nawet od strony kodu i silnika. Otóż czy jest jakiś sposób na zmianę znaku zodiaku już gotowego sima? Pytam się, bo mam takowego ludka, którego stworzyłem za czasów kiedy tego bajeru nie było. A kiedy został on wprowadzony to niestety gra losowo przydzieliła znak. Jeżeli macie jakiś sposób, to czy jest on może możliwy do zrobienia jeszcze przed wprowadzeniem do gry sima? Edit: ja walę, chyba w ogóle nie czytałem swojego postu przed wysłaniem : |. I dziękuję za odpowiedz. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:12. |