![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
pewnie kwestia laptopa. moj nie jest zbyt potezny, ale jest porzadny. nie tylko spelnia ale tez przekracza minimalne wymagania (jest gdzies w polowie miedzy zalecanymi a minimalnymi). i bug za bugiem. jak nie naklada sie na siebie muzyka(!), to wywala mnie do pulpitu. jak nie wywala mnie do pulpitu, to sie dramatycznie przycina. potem przez godzine nie ma problemow i znow wypad.
przeciez po to tak dramatycznie okroili gre, zeby dzialala sprawniej na starszych laptopach. i moze jak juz wypuszcza 2 miliardy patchy to tak bedzie, ale te simsy sa totalnie niestabilne hehehe |
A mi w trybie kupowania nagle cały obraz zniknął i pozostała ciemność. Gra w tle działała, więc po omacku wyszedłem z gry, no ale mimo to.
Agor-ia - gra jest urocza jak gierki na fejsbuczka, ale ilość bugów odpycha. Poczekaj na patcha, albo pograj u koleżanki. Albo graj w TS2, które jest zawsze dobre. :P |
Cytat:
|
Wypuścili w takim razie coś co nie powinno jeszcze wyjść i być sprzedawane za taką sumę...:huh:
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem jak one wyglądają, więc dla mnie The Sims 4 to The Sims 4, a nie gierka "fejsbuczkowa". AMSTA problemy z grą nie dotyczą wszystkich graczy. |
HA! jednak gra działa mi, glupie CIRI jednk nie jest zbyt dokładne, wg. niej nawet minimum nie spełniałam, a tu gra śmiga na medium
|
Witajcie simmaniacy,
Czytam ten wątek od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz przyszła mi głupia walidacja konta (dlaczego to jest takie skomplikowane, nie wystarczy sama weryfikacja maila?). Kupować to, czy nie kupować? Oto jest pytanie. Jakie są wasze odczucia? Edit: Widzę że jest do tego osobny temat, a tutaj bardzo mi się spodobały słowa pewnego użytkownika "Miał być powrót do korzeni a wyszło cofanie się w rozwoju". Poczytam tamten wątek, jak się ma ta lista braków do tego co jest na plus. Jednak dwójki raczej nic nie przebije, to była gra... |
|
http://forums.thesims.com/en_US/disc...mment_12583243
Grant napisał, że drzewka genealogiczne są na liście rzeczy do zrobienia. Jak dla mnie bomba. : ) Co nie zmienia faktu, że gra sprawia przez to wrażenie jeszcze bardziej niedorobionej. Łatwiej byłoby mi się pogodzić z tym, że w ten sposób rozplanowali sobie dodawanie kolejnej zawartości, niż z tym, że po prostu się nie wyrobili. To daje mi poczucie korzystania z czegoś niedokończonego. |
Ile macie już nabitych godzin w tych simsach? Bo ja mam już 89 godzin xd
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:23. |