![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
wpisz kod testingcheatsenabled true i z wciśniętym shift kliknij na sima,pojawi się opcja edytuj w cas i tam zmienisz znak zodiaku
|
Mam pytanie, które już raz zadałam, ale dotyczyło tylko dwóch dodatków.
Waszym zdaniem, który dodatek warto kupić i się szybko nie znudzi, a którego jeśli nie trzeba to nie kupować? Na razie cały czas obstawiałam, że zakupie sobie PZ, ale czytając forum, dowiedziałam się, że jest dużo błędów, oraz że wampiry są mocno wkurzające, i że każdy jest praktycznie sławny i w końcu nie wiem czy je zakupie. |
Jak już mówiłem:
Cytat:
|
Dziękuję Tobie jeszcze raz i przepraszam, że jestem taka niezdecydowana, ale jest tyle różnych opinii, a na razie chce kupić jeden góra dwa dodatki i chce by były przemyślane.
|
Więc kup po prostu Po Zmroku/Pokolenia i Zwierzaki, te dodatki najbardziej zmieniają grę i dają najwięcej opcji.
|
Ja kupuję zawsze wszystkie dodatki i akcesoria, po prostu chce mieć to wszystko a po za tym zawsze albo dodatek albo akcesorie wprowadzą jakieś zmiany i jedne gorsze drugie lepsze
|
nie wszyscy mają fundusze, aby kupic sobie wszystike wiesz? rodzice nie drukują sobie banknotów w bankomatach
|
W którym folderze znajdę pliki stworzonych przez siebie simów?
Musiałam przeinstalować grę i straciłam te zapisy. Próbuję je odzyskać programem, ale nie wiem, gdzie szukać. |
Jak robicie zdjęcia zrobionych przez siebie domów/wnętrz? Nigdy tego nie robiłam. Screenem? jakąś opcją z simsach?
|
Cytat:
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:21. |