TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Rosemarie 27.11.2011 12:52

Odp: Pytania i odpowiedzi

@Męczennica Losu Jeśli nie wyobrażasz sobie życia swoich simow bez zwierzakow... no to bierz je, oczywiscie. Ja mam obie, ale jesli mialabym wybierac to wzielabym pokolenia, wozki, wieczory panienskie/kawalerskie, krojenie tortu, kamera, wymyslony przyjaciel, domki na drzewie... i wiele wiecej, to urozmaica gre. ;)

@up pewnie pech :D, daj jej arbuzy, to zacznie rodzic dziewczynki. :)

Masamune 27.11.2011 12:59

@up spróbuje tak zrobic mnie to wkurza ze ciągle ona mi rodzi chłopców zamiast dziewczyny chociaż jedna dziewczyna ale coś czuje ze ta rodzina będzie miała dużo pokoleń :P.
Mam jeszcze jedno ale takie jakieś dziwne pytanie i nie do gry,czemu wszysczy mówią ze ts 1 2 i 3 to gra dla dziewczyn?? ja jestem chłopak i jakoś gram chociaż 95% dziewczyn w to gra a te 5% to chłopaki :P

Julsowa 27.11.2011 14:20

Mam kolejne pytanie. W TS 2 można było chyba coś tam robić, by dziecko pęcherz miało na max, a w 3 trzeba czekać, by zrobiło siusiu w pieluszkę, wtedy sim ma nastrójnik "Zniesmaczona". Czy da się coś zrobić z tym?

Masamune 27.11.2011 15:01

@up Tak da sie zrobic ale musisz uzyc kodu testincheatsenabled true potem wejdz w potrzeby przytrzymaj shift i ciagnij w lewo albo prawo w pecherz u dziecka powinno zadziałac

Julsowa 27.11.2011 15:20

Ale ja lubię grać bez kodów. To jedyny? T.T

Masamune 27.11.2011 15:26

Zniesmaczona o jezu tylko tyle?? ja mam ciągle zniesmaczony/a wiesz ile ja mam dzieci w ts3?? albo ten kod albo musisz wytrzymac ja umiem wytrzymac takie coś

Avangardka 04.12.2011 18:53

hej :) mam pytanko jedno :) stworzyłam sobie dwie rodziny. mieszkają koło siebie i chce ich poznać tylko nie wiem jak to zrobić ;/ kiedy jestem u którejś z nich i klikam na dom sąsiada (w którym mieszka ta druga rodzina) pisze "nikt tam nie mieszka". jakiś inny sposób?

Kamis 04.12.2011 19:37

A zrobiłaś nową grę, czy zmieniałaś aktywną rodzinę, wprowadzając tę drugą rodzinę?

Remus Lupin 07.12.2011 14:57

Hej.

Mam pytanie.

Czy ktoś wie jakie są wszystkie wymagania potrzebne do kariery edukacyjnej oprócz nastroju?

ultraviolence 08.12.2011 09:42

Cytat:

Napisał Remus Lupin (Post 1479304)
Hej.

Mam pytanie.

Czy ktoś wie jakie są wszystkie wymagania potrzebne do kariery edukacyjnej oprócz nastroju?

Na pewno inwestuj w rozwój charyzmy. Nie jestem pewna co z logiką, ale te 3-4 pkt. nie zaszkodzą.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:54.