![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
Coś czuję, że to będzie moje ulubione miasto :) Jest naprawdę piękne i kameralne,
A jeszcze na pewno go troszkę po swojemu przerobię :) już się nie mogę doczekać :) |
|
Po co Duże miasto? chyba nie masz zamiaru stawiać pięćdziesięciu domków
Ja w potrzebuję tylko miejsca na jeden dom i tyle a moim zdaniem małe miasta są słodkie!! |
Wow !!! Ile nowosci... Nie ma rzeczy,ktora by mi sie nie podobala. Juz nie moge sie doczekac stworzenia rodzinki. Jak dla mnie miasteczko jest indealne. Nie lubie duzych, dlatego tez zazwyczaj gram w SV. Kiedy wyjdzie todatek na pewno bede grala tylko w nowym miescie.
|
Rany nie było mnie pół dnia, a tutaj 3, czy 4 strony tematu doszły :D Dodatek będzie świetny! Myślę, że dzikie ptaki będą nielotami, bo trudno by było je złapać, ale po schwytaniu będą mogły latać po domu.
|
I kolejny na tych screenach brzydki jednorożec xD ale grzywę ma już pomarańczową, ale bródka nadal niebieska i przy kopytach. Podoba mi się koń skaczący przez płonącą obręcz.
|
Zawsze jak pojawią się jakieś informacje na temat nowego dodatku, zbieram wszystkie zdjęcia jakie znajdę np przed premierą pokoleń uzbierałem ich ok 70. Do premiery zwierzaków jeszcze miesiąc a ja już mam 250 zdjęć na swoim komputerze :P
|
Nowe fotki :D
http://www.gamesradar.com/sims-3-pet...rfect-petting/ |
To wiejskie miasteczko jest naprawdę klimatyczne i bardzo mi się to podoba. Jednak gram kilkoma rodzinami, więc wciskanie 10 rodzin do domów tylko takich jakie są już gotowe to dla mnie nic wspaniałego. W Bridgeport było podobnie... Ciasno strasznie. Może tu jest trochę uliczek, ale gdy są one ustawione w dziwnych kierunkach to i tak nie da się usadowić ta parceli pod takimi kątami. No mam nadzieję, że jak je zobaczę ,,na żywo'' to się nie zawiodę :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:21. |