![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Widocznie faktycznie się z tym nie wyrobili, a nie chcieli robić na szybko byle czego to dodają teraz. W czym problem, bo nie rozumiem. Zgadzam się, z kontrowersyjną kaczuszką, że podstawa trójki była bardziej okrojona. Cóż z tego, że były w niej baseny skoro nie było mnóstwa innych rzeczy, które już teraz są w czwórce (w której i baseny będą lada chwila). |
Oczywiście, że trójka też była okrojona. Wiele osób narzekało w czwórce, że na przykład nie ma możliwości dodawania nowych pustych parcel, a o ile pamiętam, trójka w podstawie też nie miała takiej możliwości.
|
Cytat:
|
Mnie nie przeszkadza kompletnie wielkość dzielnic czy całych miast, ale im dłużej gram tym bardziej przeszkadza mi mapa w podglądzie otoczenia. Chciałabym żeby ją zmienili, żeby nie wyglądała jak zasypana śniegiem. Bardzo lubiłam podglądać stworzone przez siebie miasto, a tutaj nie ma takiej możliwości.
|
Cytat:
A gdzie to napisałam? Napisałam własnie, że jestem mile zaskoczona /wzruszona/ tym, że dają to za darmo w aktualizacji, a nie za pieniążki w dodatku. |
NaNiKo odebrałam to jako ironię, widocznie się pomyliłam, przepraszam. Ze słowem pisanym już tak bywa :)
|
Nie zgadzam się z tym, że podstawa trójki była bardziej okrojona... Było dokładnie to, co powinno być w podstawie, no chyba nikt się pogody nie spodziewał w żadnej Simsowej podstawie, prawda?
|
Cytat:
Nie zmienia to oczywiście faktu, że podstawa TS3 była świetna (zwłaszcza w zestawieniu z zamkniętym światem TS2). Wydaje mi się jednak, że mimo wszystkich zalet była bardziej okrojona niż podstawa czwórki (choćby o wspomnianą liczbę obiektów). Edycja 2: jednak szkoda mi na to czasu, i tak mam go mało na grę, wolę grać w czwórkę :D Edycja: Poza tym skąd wiesz anie_1981, że podstawa trójki nie była bardziej okrojona, skoro nie grasz w podstawę czwórki? Na jakiej podstawie porównujesz obie te gry? |
Cytat:
|
Cytat:
Grając w trójkę na początku byłam zachwycona kreatorem stylu, ale z czasem zauważyłam, że stałam się mniej kreatywna w kwestii urządzania wnętrz niż w TS2. W czwórce kompletnie nie odczuwam braku kreatora stylu. W dwójce urządzając wnętrze trzeba było się "namęczyć", w czwórce też trzeba, ale to jest dużo ciekawsze. Oczywiście ciekawsze dla mnie. Kto woli mniej obiektów, zostaje przy trójce :smile: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:59. |