TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

patrysiaz1992 02.09.2005 19:40

Dobra, sory, nie rzucajcie się zaraz na mnie z tekstem: "małe dziecko" bo lekko mówiąc wnerwia mnie to, a co złego jest w tym, że pytam?! :1smutny: . Nie wszyscy mają taką wiedzą na temat simsów jak inni :| . Nic więcej nie powiem, bo za dużo wygadam :con:

sim222 02.09.2005 19:43

Cytat:

Napisał patrysiaz1992
A ja tak się zastanawiam.... Pewnie nikt jeszcze nie zna odpowiedzi na to pytanie, no ale cóż... Nawet nie wiem jak zapytać, ale spróbuję:). Czy po zainstalowaniu NŻ na uniwersytet będą działać oba dodatki, czy tylko jeden z nich, i który jeśli tak? No, może ktoś wie... :] Czyli-jeśli dobrze kumam- czy NŻ będzie kompatymbilne (czy jak to się pisze) z uniwersytetem?

powinno działać nocne życie z uniwersytetem, bo gdyby zrobili tak, że nż nie jest kompatybilne z ns byłoby to czystym idiotyzmem. pozatym na kilku screenach widać niektóre dodatki z uniwersytetu, np. na oficjalnej stronie simsów jest screen z nż, na którym można zobaczyć sofę z simsów na studiach. mnie tylko zastanawia czy jeśli ktoś będzie miał samo nocne życie to czy będą tam kariery i nagrody zawodowe z TS2NS.

patrysiaz1992 02.09.2005 20:14

Cytat:

Napisał sim222
powinno działać nocne życie z uniwersytetem, bo gdyby zrobili tak, że nż nie jest kompatybilne z ns byłoby to czystym idiotyzmem. pozatym na kilku screenach widać niektóre dodatki z uniwersytetu, np. na oficjalnej stronie simsów jest screen z nż, na którym można zobaczyć sofę z simsów na studiach. mnie tylko zastanawia czy jeśli ktoś będzie miał samo nocne życie to czy będą tam kariery i nagrody zawodowe z TS2NS.

No, to się nazywa normalna odpowiedź. Sorry, Adi, ale dla mnie "jak małe dziecko" to lekka przesada :|. Chociaż i tak Wam obojgu dzięttii za odpowiedź :*

Dream 03.09.2005 09:55

...

Cytat:

Napisał sim222

Jeżeli nie posiadasz dodatku Na Studiach, to raczej nie licz, że będziesz miała nagrody właśnie z tego dodatku w grze mając jedynie The Sims 2 z drugim addon'em - Nocne Życie. Przecież to wykluczone. :)

sim222 03.09.2005 09:58

na http://www.gamespot.com/pc/strategy/...reenindex.html są cztery nowe screeny

Pawlq 03.09.2005 10:53

Cytat:

Napisał patrysiaz1992
A ja tak się zastanawiam.... Pewnie nikt jeszcze nie zna odpowiedzi na to pytanie, no ale cóż... Nawet nie wiem jak zapytać, ale spróbuję:). Czy po zainstalowaniu NŻ na uniwersytet będą działać oba dodatki, czy tylko jeden z nich, i który jeśli tak? No, może ktoś wie... :] Czyli-jeśli dobrze kumam- czy NŻ będzie kompatymbilne (czy jak to się pisze) z uniwersytetem?

Będzie tak samo jak w Sims (1) ze jesli nie masz jakiegos dodatku to nie ma karier i obiektów :D

Sahem 03.09.2005 12:34

Jak tak patrze na te simy to ja już je chcę :D:D:D:D Już niedłygo 16 września, a pomiędzy 16.00, a 18.00 simy będą już moje :D:D:D:D

Pawlq 03.09.2005 12:40

a dlaczego o tej porze?

Patison 03.09.2005 12:55

DOdatek

A wychodząc z tematu...

Jaik będzsie następny dodatek do The Sims 2 :P?

olk@ 03.09.2005 13:02

Byc moze dowiesz sie tego, gdy kupisz Nocne Zycie. Na odwrocie instrukcji powinna byc informacja. Przy dodatku Na Studiach taka informacja byla...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:30.