![]() |
Ściągasz grzybka stąd http://sims.kelsha.net/magic3.html , (klikasz na obrazek, a potem na "zapisz" :) ) rozpakowujesz, wgrywasz do Download i masz go w grze w przedmiotach (musisz go kupić). Cała filozofia :)
|
Kiara, sa ZIELONE smoki???!!! ja mialam tylko czerwonego, pomaranczowego i fioletowego!!!! Aha i co te smoki tak wlasciwie jedza, bo moje to narazie smieci i kwiatki, czy jest cos innego, bo moja sprzataczka nie ma nic do roboty, a moj ogrod pustoszeje :)
-------- Smoczki sa the best, tylko mnie denerwuje, ze mi moj czerwony wszystko jara! |
Bridget nie pisz post pod postem mozna posty edytowac.
A co do Smokow to mi sie ostatnio wyklol zolty. Teraz nie moge grac w simy bo pozyczylem bridget i spotkamy sie dopiero za 4-3 miesiace! |
Cytat:
|
uwaznie przeczytaj i rob po kolei :)
najlepiej najpierw sobie to wypakuj wszystkie pliki z tego ZIPA do folderu np. na pulpit a potem wklejaj tak jak wczesniej napisalem ;) powinno dzialac |
to w koncu w orginale są tylko trzy kolory??
|
a ja wkoncu mam abre , i bede mial smoków chodowle :D
|
Cytat:
|
oooooooo szkoda myślałam że jest jeszcze zielony, nie kapuje przeciez zielony smok to podstawa czy ten maxis ogłupiał!!??to czemu niektóre osoby mówiły ze maja zielone??(bo chyba nie mówiły że je ściągneły :angry: ) <_<
|
te osoby klamia albo tylko im sie wydawalo ze to zielone :)
przeczytaj caly temat a dowiesz sie <_< |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:18. |