![]() |
Cytat:
|
ej mam problem:
whcodze na forum,potem na the sims2 ooo musze to miec,i nie ma linkarni;( a moja kolezanka ma.co ma zrobic?? |
Poszukaj?
MeWa po:
1. To nie jest ten temat 2. Na pewno musisz tam mieć Linkarnię ;) Wystarczy poszukać ;) Jest na górze w Przyklejonych ;) 3. Sama nie wiem ;P |
małe pytanko: jak zrobić wampira (mam TS2 NŻ)???
|
Wampira nie da się ot tak zrobić. Musisz zaprzyjaźnić się z wampirem i wtedy on cię ukąsi i dopiero jesteś wampirem. A żeby znów stać się normalnym trzeba kupić od swatki eliksir wampiryzmu :)
|
Cytat:
Trzeba wpisać znany juz kod boolProp testing... kliknąć na sima i wybrać opcję make vampire (czy coś w tym stylu)... Skorzystać z InSIMenatora... |
jesli takie pytanie juz bylo to przepraszam, ale nie mam czasu teraz czytac tego calego forum :con:
jak dzwonie po swatke to mam opcje zeby kupic eliksiry, porozmawiac, itp. ale nie ma opcji aby swatka znalazla mi drugiego sima! :( |
Na pewno? Może pokaż screena, jak na nią klikasz... wtedy się zastanowimy.
|
Mam małą prośbe, czy ktoś mógłby mi podać kod, dzięki któremu można stawiać meble na skos? :) Chyba wiecie o co mi chodzi...
PS. Szukałam na forum, ale jakoś nie mogę tego znaleźć :/ EDIT: A jednak znalazłam :) Jakby ktoś nie wiedział to podaje: boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false |
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:34. |