![]() |
czy to na pewno prawda? :huh: bo mi to wyglada na kolejny przekret, bez obrazy... :) to chyba niemozliwe, co o tym sadzicie? <_< :huh: :blink:
|
Troche to dziwne.Ale monia ma chyba w simsach takie drzwi dzięki którym simy dzieci moga jechać do showbiznesu tak?I wtedy po drodze dziecko przyjechało odwiedzić gwiazde.A jesli nie to chyba przekręt jaki¶ :huh:
|
Serio to nie był jaki¶ przekręt. Drzwi "dorosło¶ci" nie miałam bo to było jaki¶ rok temu a o drzwiach się dowiedziałam jakie¶ 5 miesięcy temu. Kolżanka też u mnie była i to widziała.
|
Może to prawda a może nie.Mi raz urodziły sie bliżniaczki z 1 kołyski wyszło 2 dzieci.jednym nie dało się sterować a nawet nie było na pasku. :( :(
|
ostatnio mój sim zacz±ł lewitować nad łózkiem - bo braciszek zastawił mu drogę... i nie wyskoczyło "Missing Animation" - po prostu leiwtacja! :lol:
|
Nyska, bliĽniaki to częsty przypadek.Jest nawet taki temat :)
|
blizniaczki ja sie z tym jeszcze nie spotkałam ,ale w jakich to simach w zwykłych ?
|
chyba w kazdych da sie tak zrobic :)
najlepiej jak dziecko sie zmienia w nastolatka wlaczyc pauze i wtedy kliknac na jego portret z czerwonym krzyzykiem :P |
WejdĽ na www.wp.pl
|
po co?Oggy o co ci biega?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37. |