TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   "Wybacz mi mamo" (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28649)

Liv 27.06.2008 19:31

Odp: "Wybacz mi mamo"

KONIEC!
Brawo, dotrwałaś. Gratuluję prześwietnego FS.
Pisanie idzie Ci co prawda z oporem, ale jeśli już Ci się uda, to tekst czyta się z wielką przyjemnością.
Za całość 10/10. I najlepsze FS na forum według mnie.
Jeśli nie zmoże Cię brak weny, napisz jeszcze coś, bardzo Cię o to proszę!
Pozdrawiam,
Liv

Antal 27.06.2008 22:27

Cytat:

Napisał Liv (Post 811413)
Jeśli nie zmoże Cię brak weny, napisz jeszcze coś, bardzo Cię o to proszę!

\

Jasne, że napiszę. COŚ już się pomalutku kroi, ale to jeszcze nic pewnego. Na razie początki, bardziej próby napisania czegoś "porządnego". ;D
Pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa ;]

Master of Disaster 28.06.2008 02:29

Ufff... wreszcie. Sama nie wiem, dlaczego, ale wciągnęła mnie ta historia. Cóż, przyznam, że nawet mi się podoba, chociaż... Cóż. 8/10, nie więcej.

Libby 28.06.2008 10:34

Dobra, jednak to napiszę. Czemu nie skończyłaś opowiadania w miejscu, w którym je zaczęłaś? Tzn. w domu starców. Wychodzi na to, że Anna chyba tam nie była a w każdym razie nie było tej sceny z początku?
Od początku miałaś zaplanowane, że uśmiercisz Annę? Czy to wyszło w międzyczasie?
Czekam na kolejne Twoje FS'y.;)

Lira 28.06.2008 10:54

Cytat:

Napisał Libby (Post 811798)
Czemu nie skończyłaś opowiadania w miejscu, w którym je zaczęłaś? Tzn. w domu starców. Wychodzi na to, że Anna chyba tam nie była a w każdym razie nie było tej sceny z początku?

Można to zrozumieć na przykład tak, że Anna była w domu opieki czym rozpoczyna się FS, potem przenosimy się do wcześniejszych czasów, a następnie akcja toczy się, kiedy Anna już jest chora i choć miaszkała w domu opieki, została przewieziona do szpitala - też logiczne:).
Chociaż zabrakło wydarzenia, kiedy Monika czyta list od Anny, o którym było wspomniane w pierwszym odcinku. Ale to nic. Zwróćmy uwagę na to, że mało które fotostory się kończy, więc gratuluję wytrwałości:).

Sandrine 28.06.2008 12:01

Świetne. Przeczytałam od początku do końca i jestem zachwycona. Mam nadzieje , że napiszesz jakies nowe FS , bo świetnie Ci to wychodzi =]

Palu-alu 30.06.2008 14:22

10/10 będzie wiecej odcinków???

Antal 30.06.2008 17:11

Cytat:

Napisał Palu-alu (Post 813327)
10/10 będzie wiecej odcinków???

Nie, wydaje mi się, ze dość jasno chyba napisała, że to koniec. :P
A jeśli chodzi o jakąś 2 częśc, czy kontynuację, to nie mam jak ciągnąć tego wątku. Niektóre sprawy zostawia się już zamknięte i ta jest chyba taka. ;]
Pozdrawiam

Koornela 24.07.2008 13:41

o matko! Już myślałam, że nie skończysz z tym FS, że zapomniałaś o nim i o... Forum. Fajniutkie zakończenie. Pozdrawiam.

Alternativania 13.08.2008 22:52

Bardzo mi się podobało. Lecz prawda jest taka że jesteś wprost stworzony do pisania fotostory. Pozdro ;]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:11.