![]() |
Rzeczywiście dzieciaki wyrywają sobie butle...:D Więc pewnie trzeba oboje dzieciaków wypuścić (takich głodnych:P) a one same będą se wyrywać...dobrrze przemyślane. Co do tego mojego wąta to...poprostu się spytałam a że zaczeła się cała dyskusja w temacie nie odpowiednim to chciałam przerwać i zacząć gadać o zwierzakach!!! Sorry....:/:/
|
Cytat:
|
Tą minke wstawiłam jako taki "śmiech" hmm...nei wiem jak to wyłumaczyć. Macie jakiś newsy o zwierzakach??
|
http://www.allegro.pl/item121805286_...zwierzaki.html
Aż mnie zatkało!!!! |
Czasami na allegro Super Sprzedawcy(ranga) wystawiają gry przed premierą ok 20 sztuk bądź więcej i takim ludzie ufają bo jak mają po 5000 tyś pozytywnych komentarzy i 0 negatywnych to rzadko kantują , tak jest np z Gothic 3 czy Resident Evil 4 ale ktoś kto ma 9 komentarzy to chyba nie sprzeda gry przed premierą , może gdyby były jeszcze orginalne zrobione zdjęcia polskiej wersji w foli ale tak to wątpie by zostało zakupione.
P.S Przynajmniej jak już wyjdą zwierzaki będe miał nowy sprzęt i juz wszystkie dodatki nie będą sie cieły np na mieście:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ta osoba ma zaledwie 9 komentarzy. Pozatym wydaje mi się, że tej gry jeszcze nikt nie miał w rękach... :? Więc za bardzo nie wierzę w autentyczność tej oferty, cena normalnie wynosi 79,90
|
Hmm.... na oficjalnej stronie trąbią, że premiera będzie 31 października ale może przesunęli ją ja nie wiem :P
|
:)
ile ma byc tych gatunków zwierząt?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:28. |