TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Macie pytania? Zadawajcie je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33961)

Keimi 15.12.2008 14:10

Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!

No tak mozliwe ze przez insimenatora i przez tego hacka do nastolatków bo mam je oba . A jak włacza sie gra to pisze ze chcesz właczyc obiekty modyfikowane i ten insimenator ma znak obok taki jak by ostrzezenie . Chyba bede musiała przestan uzywac insimenatora a przyzwyczaiłam sie do niego

malaMi 15.12.2008 17:53

liczba simów i zwierzaków razem może przekroczyć 8, u mnie zdarzało się że było 9 albo i 10 (bez kodów)

Swampfire 15.12.2008 17:54

Cytat:

Napisał kaalaaa (Post 913772)
No tak mozliwe ze przez insimenatora i przez tego hacka do nastolatków bo mam je oba . A jak włacza sie gra to pisze ze chcesz właczyc obiekty modyfikowane i ten insimenator ma znak obok taki jak by ostrzezenie . Chyba bede musiała przestan uzywac insimenatora a przyzwyczaiłam sie do niego

Ten trójkąt to taki tzn.ostrzeżenie EA nie jest ono groźne ,EA tylko ostrzega żeby uważać bo w dodatkach z neta są Virusy.

Searle 20.12.2008 12:22

Moja simka będąc już u kresu swego życia chce oddać potomkowi swojego zwierzaka. Jednak jak daję opcję Zaproponuj - Daj zwierzaka córka go nie chce wsiąść. Czy musi lubić tego psa, by go wzięła?

uczeńszkoły 20.12.2008 14:17

Myślę że tak. Ale jest też inny sposób. Niech ten sim przeprowadzi się do tej staruszki i niech się wyprowadzi i tam będzie takie okno z kim chce się wyprowadzić. No to weź że ze zwierzakiem no i zwierzak będzie u niej. Tylko że musisz przedtem połączyć rodziny i ta simka będzie mogła przejść na nazwisko drugiej.

magda_kaulitz 20.12.2008 19:21

BoolPropem przyłączyłam wilka do rodziny. Mają kontakry na maksa.Jak teraz zrobić, żeby wolk ugryzł moją simkę??

Swampfire 21.12.2008 11:30

Odłącz od rodziny pogłaszcz go a on cie ugryzie.
Enjoy

Kurczaczek 22.12.2008 08:22

a ja mam pytanka

1: co zrobic z simsem? znaczy sie moja simska lezala na lozku a moj pies pogryz lozko i ona nie moze z niego zejsc (czyt. nie ma jej :/) da sie ja jakas "odzyskac" ??
2: kiedy wzialem pieska poprosilem zeby zrobil z samiczka TO (czyt. szczeniaczki) i jak oni to zrobili(no wiecie co) o po ilu dniach moja sunia bedzie w ciazy?
3:jak naklonic na szczeniaczki??? co musi sunia/piesek robic zeby ten drugi no wiecie :P z gory thx za odpowiedz :P

PS. sorki ze takie glupkowate pytania ale mam od kilku dni zwierzaki ... wybaczycie mi xd?
Qra

zelkam 22.12.2008 08:56

1. W ogóle jej nie ma?! tzn. nie widać jej? Możesz nią kierować?
2. Sunia tuż po TYM, będzie w ciąży, urodzi w ciągu 3-7 dni.
3. Psy/koty muszą być zaprzyjaźnione, musisz mieć budę (dla kotów też trzeba), klikasz na któregoś ze zwierzaków i wybierasz: Postaraj się o szczeniaka/kociaka z...

Holly 22.12.2008 10:10

Jak można tworzyć obroże, kolory oczu i futra dla zwierząt?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:08.