TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Cztery Pory Roku - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35618)

Holly 15.10.2008 15:56

Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!

Auta znajdziesz w Trybie Kupowania, w kategorii Różne. Żeby postawić auto najpierw musisz zrobić podjazd, który znajduje się w Trybie Budowania :)

zelkam 15.10.2008 16:18

Ale jesli masz tylko CPR, to nie ma w tym dodatku samochodów, można mieć w: NŻ, CW, i OŻ (helikopter).

konieczko774 15.10.2008 16:23

ok wielkie dzieki

konieczko774 15.10.2008 16:25

ja mam the sims 2

zelkam 15.10.2008 16:34

Jest coś takiego jak opcja edytuj....

Rainbow 20.10.2008 12:45

mam taki mały, wnerwiający problem.Otóż. Zrobiłam sobie rodzinke i dałam ich na działke.Niby nic ale jak każę im wyrzucić zgniłe kwiatki na kompost to mi sie ni z gruchy, ni z pietruchy zapalają O_o no idzie, bierze zgniłki w worek i do łapy, przejdzie dwa kroki, rzuca worem o glebe i sie zaczyna palić. Jak na razie to miałam farta że ktoś był w domu i mi życie drugiego sima wygrał (albo mnie opiekunka do dziecka ugasiła) ale co bedzie jak sie nie uda i przegram? Mnie sie nie chce boolpropa włączać specjalnie po to żeby brać wskrzeszeniomat z nagród plus dorabiać kase do rodziny. Co ja mam z tym fantem zrobić? chyba że nie mam wyjścia i musze 1) wykonać eksmitację 2) patrzać jak sie jarają (:P) no. pogadałam sobie xD

niepokorna 20.10.2008 15:53

Do odblokowania tego czegoś do wskrzeszania
możesz użyć kodu

unlockcareerrewards
To Ci pomoże :)

Połówka 24.10.2008 15:39

Patrz jak sie jarają xD
Nie no...Tak jak niepokorna napisała.O ile masz na studiach(bo z tego co pamiętam to na studiach dopiero dochodzi).A masz coś z neta?Bo to może być tego wina.Wiesz jakie one są x)

MysiaPysia19971 30.10.2008 15:33

A z kodem boolprop testing... jak stać się simroślinką?

Prosze o pomoc!

zelkam 30.10.2008 15:46

Wpisz boolProp przy wyborze otoczenia, wejdź do tej roodziny, kup ok 15 drzewek ambrozyjnych. Potem kliknij z wciśniętym Shift-em na drzewko, wybierz opcję (kurczę, nie pamiętam, ale są 3: force error-sztuczny błąd|Make harevestable-pojawiają się bardzo smakowite owoce| i ta ostatnia, ona sprawia, ze drzewko jest atakowane przez robaki, każesz simowi, który ma być simoroślą pryskać je, rób tak z innymi drzewkami, aż do skutku.
Mogę ci też podać linka do eliksiru, który zamienia simów w simorośl, gdy go wypiją.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:29.