![]() |
Odp: Cena
Ja kupiłem Zwierzaki na Allegro.pl za 39,99 - Nowiutkie, w folii i bez żądnej ryski!
|
Ten doatek opłaca sie kupic poniewarz można wystric dom na swięta Można zrobic impreze noworoczną i jest choinka i wiele wile nowych rzeczy....Dodatek kosztuje około 32 złw Sklepie Empik..,....warto nabyc ten mini pack :)
|
najlepsze doasdtki są w Saturnie bo w Empiku to poprostu. Jak ktoś mieszka w Warszawie lub blisko Warszawy i wie gdzie jest Arkadia to w Saturnie poprostu taniocha polecam na święta gdy masz CPR. Jak tam ktoś napisał. Jest śnieg i w ogóle
|
Zestaw Świateczny
Co sądzicie o The Sims 2 Zestaw Świateczny ?? ; p
|
Odp: Zestaw Świateczny
Nie mam jeszcze ty akcesorii ale wydają się b.fajne. Chociaż to akcesoria a nie dodatek to dochodzi mikołaj, stary i nowy rok, elementy świąteczne.
|
Nie jest drogi, można kupić. ja mam i jest OK,ale obyłabym sie bez.
|
Mam Zestaw Świąteczny i wcale go prawie nie używam ..... Tak samo jak RoxyFM też bym się bez niego obyła<<<333 Mnie się nie podoba za bardzo.....:)
|
The Sims 2 - Zestaw Świąteczny i Na Święta - Akcesoria
ja posiadam akcesoria na swieta.tylko nie wiem czym sie rózni od zestawu swiatecznego?wiec czym?
czy mikolakj sw. przychodzi tez w akcesoriach? |
Odp: zestaw świateczny a akcesoria na swieta
Zestaw świąteczny to połączenie The Sims 2 z Na święta.
A Na święta to same akcesoria. Edit: Tak przychodzi, i przychodzi tez nowy i stary rok. |
Odp: zestaw świateczny a akcesoria na swieta
To jest to samo Ja kupiełm Te dwa dodatki i niczym sie nie rurznią
______________________ TajemnicySmakWciążWustachMasz BylismyWpodrużyNaNiebiePełnymGwiazd |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:40. |