TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42867)

juice 25.08.2008 17:01

Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

serio :c
znaki

Zero 25.08.2008 18:44

Omg, jaki ja pr0 jestem -.-" sprawdziłem w jednym sklepie, nie było, poszedłem zamówiłem na merlinie, potem chodze po mieście i widzę, że jest w kafejce do kupienia ^^. Nie no super ;o... No to sobie poczekam ...

Beep 25.08.2008 20:26

A czy ktoś widział gazetkę Gry Extra o OŻ, która wychodzi przy okazji każdego nowego dodatku do TS2? Siostra zbiera :D

Miyoki 25.08.2008 20:29

Jak ktoś już będzie miał ten dodatek, to niech szybko napisze wrażenia z gry ;)
Jestem ciekawa, czy będzie to dobry dodatek

SKiter404 25.08.2008 22:46

I tak sobie kupuję z 2-3 dni po premierze, wolę najpierw poczytać recenzje, poczytać opinie na forach. Choć od zawsze chciałem by była opcja wynajmowania mieszkań, chciałbym sobie powkurzać sąsiadów xd I ta magia mnie ciekawi. Oby wszystko było tak dobrze i miło jak w zapowiedziach, a się zapowiada jeden z najlepszych dodatków do The Sims ;f

Ustycha01 26.08.2008 07:36

W empiku najprawdopodobniej już jest miało być wczoraj wieczorem już w Warszawie

Dami 26.08.2008 08:28

Cytat:

Napisał Beep (Post 852369)
A czy ktoś widział gazetkę Gry Extra o OŻ, która wychodzi przy okazji każdego nowego dodatku do TS2? Siostra zbiera :D

a one nie sa troszke pozniej niz dodatek? poczekaj jeszcze troche i powinna sie pojawic. ja tez kupuje i zawsze w jednym kiosku. :D tam zawsze sa.

madusiaX 26.08.2008 08:33

Ja wlasnie sie zbieram zraraz i jade po ten dodatek najpierw na miasto a potem do mm do M1 bo facet z mm mi poqwiedzial wczoraj że dzisiaj będa.

OlaBernacik 26.08.2008 08:37

Cytat:

Napisał Sub-Zero (Post 852531)
a one nie sa troszke pozniej niz dodatek? poczekaj jeszcze troche i powinna sie pojawic. ja tez kupuje i zawsze w jednym kiosku. :D tam zawsze sa.

aLE MASZ FAJNIE , Ja to muszę objechac całe miasto w poszukiwaniu tej gazety , ale zawsze gdzieś jest ;-]

A co to jest mm ?

xczachaxx 26.08.2008 08:42

Ja bym już chciała w nie grać...nie moge się doczekać wyjścia do EmPiKu xD Macie jakieś stronki z fotkami z OŻ ??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:13.