![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
serio :c
znaki |
Omg, jaki ja pr0 jestem -.-" sprawdziłem w jednym sklepie, nie było, poszedłem zamówiłem na merlinie, potem chodze po mieście i widzę, że jest w kafejce do kupienia ^^. Nie no super ;o... No to sobie poczekam ...
|
A czy ktoś widział gazetkę Gry Extra o OŻ, która wychodzi przy okazji każdego nowego dodatku do TS2? Siostra zbiera :D
|
Jak ktoś już będzie miał ten dodatek, to niech szybko napisze wrażenia z gry ;)
Jestem ciekawa, czy będzie to dobry dodatek |
I tak sobie kupuję z 2-3 dni po premierze, wolę najpierw poczytać recenzje, poczytać opinie na forach. Choć od zawsze chciałem by była opcja wynajmowania mieszkań, chciałbym sobie powkurzać sąsiadów xd I ta magia mnie ciekawi. Oby wszystko było tak dobrze i miło jak w zapowiedziach, a się zapowiada jeden z najlepszych dodatków do The Sims ;f
|
W empiku najprawdopodobniej już jest miało być wczoraj wieczorem już w Warszawie
|
Cytat:
|
Ja wlasnie sie zbieram zraraz i jade po ten dodatek najpierw na miasto a potem do mm do M1 bo facet z mm mi poqwiedzial wczoraj że dzisiaj będa.
|
Cytat:
aLE MASZ FAJNIE , Ja to muszę objechac całe miasto w poszukiwaniu tej gazety , ale zawsze gdzieś jest ;-] A co to jest mm ? |
Ja bym już chciała w nie grać...nie moge się doczekać wyjścia do EmPiKu xD Macie jakieś stronki z fotkami z OŻ ??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:13. |