![]() |
Odp: Otwórz oczy...+18
Ahh, jakże dobrze, że to jeszcze nie koniec! :D piękny odcinek, ta suknia i... cóż mogę rzecz? Oby następny, oby jak najdłuższy ^^ !
|
Taak...To jest genialne...siedzę na kompie od jakiś sześciu godzin i w tym czasie przeczytałam to całe...Hmm...Było trochę do czytania, ale było warto :D
Jeszcze raz: GENIALNE! ;) |
aaargh myślałam że już-już sie dowiem co sie stanie no i lipa... no to jest fs jakiego w życiu nigdy nie czytałam :D zapiera mi dech w piersiach, ale nie mogłam znieść że Roni i Ana zginęli... no dobra se poczekam na nastepny odc.
|
Superaśne, naprawdę. Podziwiam osoby, które tak świetnie piszą!
10/10 Pozdrawiam Rashma. |
Znakomity odcinek. Już chcę nastepny. Troche wyjaśnień, następna tajemnica, świetna akcja. Perfekcyjnie.
Ocena: 10/10 P.S. Czyżby Aida miała bliźniaczkę? To by sie nawet składało. |
;]
fajnie aczkolwiek jeszcze krótko bo początek wprowadziłęm sobie zasadę że oceniam od odcinka 4 jeśli taki będzie i tyle
|
Odp: ;]
Cytat:
A żeby nie robić offtopa to czekam oczywiście z utęsknieniem na ciąg dalszy tej fascynującej opowieści:) |
Cytat:
A co do OSTATNIEGO (tym razem napewno) odcinka to pojawi się niedługo w wersji skróconej, bo już mam dość tego mojego ciągłego rozpisywania się :) PS. Callineck dopiero teraz poczułaś sympatię do biednego Aladara? No ale chłopak się jeszcze wykaże. |
Nie miałam w planach zakładać tu konta, ale zostałam zmuszona. Twoje opowiadanie bardzo mnie wciągnęło i nie mogę się doczekać następnego odcinka.. Więc prosze napisz coś ! ;) Pozdrawiam.
|
Nie żebym była nachalna czy upierdliwa, ale... DASZ KOBIETO WRESZCIE TEN ODCINEK?! :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:30. |