![]() |
|
Odp: znużone simy
OMG WRESZCIE nowa simka od Mefisto, tak, omg tak. <3 Pominę piksele, bo problemów z kartą graficzną dłuższym siedzeniem przy bodyszopie się nie naprawi huehue. Bardzo podoba mi się kształt twarzy i dobór dodatków. Właściwie jedyne, czego bym się przyczepił, to może za małe czy tam za bardzo zmrużone oczy i trochę nazbyt ściśnięte kąciki ust if you know what I mean, ale poza tym jest jak zawsze cudownie. No ale co się dziwić, w ogóle uwielbiam każdą twoją simkę ale już o tym wiesz, prawda? :love::love: 10/10
|
Ojej, co ja widzę! :D
Dobrze, że wróciłaś do tworzenia simów, bo jesteś w tym jedną z najlepszych na tym forum :) Co do tej prezentacji (tak, będę się czepiać) zdjęcie tej samej pozy tylko ze zwiększonym zoomem do mnie nie przemawia. Poszłaś na łatwiznę, a przecież nigdy jakoś nie miałam zastrzeżeń co do doboru póz! Poza tym, nie mam żadnych uwag :) Czyj skin? 8/10 |
Skin Lilith.
Dlaczego czepiasz się o prezentację? Wolę minimalizm. Poza tym nie tak dawno zainstalowałam sobie simsy, nie chcę mi się robić zbędnych kombinacji. |
Kotka też mogę ocenić? :3
Ma fajne włosy, ale grzywka daje wrażenie, że jej głowa jest wąska. Bardzo fajna szminka, ja bym tylko zrobił je trochę mniejsze. Podoba mi się - 9/10 Dziękuję :> |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:01. |
|