![]() |
Odp: simy by 0lka
Włosy są świetne :D
Ogólnie, bardzo mi się podoba :) 10/10 Na temat koloru, wolę się nie wypowiadać bo jak każdy facet rozróżniam tylko barwy podstawowe :D |
|
Przypomina mi Victorię ze Zmierzchu xDD Szczególnie na drugim i trzecim zdjęciu, makabra xD
Ładna by była, tylko te piegi... Ja też lubię piegi, ale nie w nadmiarze xD Chyba tyle. |
oj tam, oj tam, taki skin : D ale mi się podoba :)
nie widzę podobieństwa między nimi oprócz rudych włosów i nosa : D dziękuję :) |
hmm, ktoś jeszcze? :) bo nie wiem, czy robić kolejną
|
Wow, naprawdę ładna. Nie będę porównywać do postaci ze Zmierzchu, bo go nie oglądałam xd Ale simka mi się naprawdę podoba, zwłaszcza na tym pierwszym zdjęciu.
|
Widzę, że dział z simami z TS2 upada, a szkoda. Co do Twoim simek, to jestem pod wrażeniem. Paulina jest bardzo ładna i oryginalna. Bardzo podobają mi się oczy i usta. No i całokształt jest w takim charakterystycznym stylu, który zawsze mi się podobał, a jakoś nigdy nie umiałam tego naśladować.
|
nie upada, może to dlatego że jest coraz więcej aktualnych tematów z simami, zainteresowanie moim zmalało : P Sendri, ja też na początku nie robiłam takich simów, zobacz na moje pierwsze jak wyglądały =D dopiero z czasem po komentarzach wiedziałam, co w nich jest nie tak i co poprawić.
dziękuję Wam :) |
To chyba najładniejsza rudowłosa simka jaką widziałam. Bardzo pasuje do niej ta drobna twarzyczka i cała reszta detali. Perfekcyjna stylizacja ! ;)
|
dziękuję, aniołku ;) miło mi : D
zainstalowałam dom w simsach i teraz mi się nie chcą załadować, jakiś czas nie będę dodawać simów, dopóki nie naprawię tego : P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25. |