TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58145)

Chryzantem Złocisty 01.03.2011 20:47

Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

okej,zaliczyłam teraz takie małe WTF
moja simka spotyka się z Raulem Pahlem.i z nikim innym.są w stałym związku,w ogóle super.
i pewnego dnia pokazał się negatywny komunikat o plotce - że niby kogoś oszukała publicznie.
pasek znajomości z Raulem spadł do połowy,a był pełny.spotkałam się z nim i pojawiła się opcja "przyznaj się do zdradzania"...
ja się pytam,jakiej zdrady,skoro ona z nikim innym nawet nie próbowała flirtować?

anie_1981 01.03.2011 21:22

No to jakiś bug... przyznaj się do zdrady, a potem przeproś i sztucznie przeciągnij pasek kontaktu z kolesiem na maksa. Oczywiście z kodem TestingCheatsEnabled true.

Truskawkowa Marihuana 06.03.2011 17:22

Lady88 ma racje.
To zależy do którego klubu się wybierzecie.
Jeden jest nudny, a drugi który jest opisany w gazecie- superowy!

lazuryt00 06.03.2011 21:21

Moje pierwsze wrażenie...OMG:) Super:) W pierwszy dzień (grania, simowych było chyba z tydzień) obeszłam wszystkie kluby:) Od dziury do wieżowców:)

sebi27 16.03.2011 19:50

Mam od kilku dni jeszcze wszystkich mozliwości nie zobaczyłem ,bo szkoła ale jak narazie fajny dodatek

anie_1981 22.03.2011 20:28

Mi też się Po Zmroku podoba. Prawdę mówiąc, to ta seria się robi coraz lepsza z dodatku na dodatek. Wymarzone Podróże mi się w ogóle nie podobają, instaluję je tylko dlatego, że jestem kolekcjonerką Simów, no i jest tam parę obiektów, które mi się podobają. Kariera jest całkiem fajna, ale też mnie jakoś szczególnie nie rzuciła na kolana, jest jednak o niebo lepsza od Wymarzonych Podróży. Po Zmroku ma dużo ładnych obiektów i ubrań, dużo nowych i fajnych opcji i na dodatek miasto, które mi się podoba.

sebi27 22.04.2011 16:43

Ja mam takie szczęście że jak zawsze u kogoś jestem to ktoś z tej rodziny umiera np. ze starości lub jako wampir się spali xdd

Hefalump 22.04.2011 19:09

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1368381)
No to jakiś bug... przyznaj się do zdrady, a potem przeproś i sztucznie przeciągnij pasek kontaktu z kolesiem na maksa. Oczywiście z kodem TestingCheatsEnabled true.

Wiem że dopiero co patrzyłem na ten temat,ale zauwazylem ze podana jest bledna odpowiedz.Moze inni gracze tez nie beda wiedzieli o co chodzi,a to nie jest blad.Paparazzi moze puscic falszywa plotke (bara-bara w miejscu publicznym,zdrada,bojka).Wtedy wybieramy 1 z 4 sposobow:
1.Po prostu czekamy az nastrojnik zniknie badz go czitem usuwamy
2.Idziemy do ratusza i tam robimy sprawe w sadzie,jesli wygramy dostaniemy kase.
3.Mozemy w biurowcu gdzie bierze sie prace dziennikarza sprawic by to publiczne oskarzenie przeszlo na wybrano osobe (pogarsza relacje oczywiscie)
4.Idziemy do biurowca gdzie bierze sie prace dziennikarza i dajemy lapowke paparazzi

sezam27 26.04.2011 17:30

Według mnie najgorszy jest ruch w klubie. Niby na obrazkach taki tłok a gdy moja simka przychodzi tam to....... nic. Czasem zdarzy mi się spotkać paparazzi ale nawet nie mam komu drinków postawić :(
Wogóle się zawiodłam na tym dodatku. Myślałam że będzie lepszy.

sezam27 26.04.2011 17:33

Jedynie ubrania i meble są fajne. A może to poprostu ja się szybko nudzę grami?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:15.