TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pokolenia - wrażenia z gry. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60437)

Searle 22.08.2011 08:15

Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.

Cytat:

Napisał ymon40 (Post 1437192)
kliknąłem "Alex-zacznij ignorować tę osobę" wyskoczył mi komunikat w stylu :
"Ups, chyba Alex i Alan się obściskują, lepiej żeby nikt się nie dowiedział o tym związku" lub coś ten deseń. Dziwniejsze jest to, że w tej samej chwili wyskoczył mi poprawny komunikat o ignorowaniu.

Też kiedyś miałam ten komunikat między siostrami bliźniaczkami. Jakiś błąd gry lub złe przetłumaczenie tekstu.

carineesz 22.08.2011 12:37

Tak. To jest jakieś złe przetłumaczenie. Moja Simka była wrogiem z jednym z nastolatków z rodziny Bunch (Sunset Valley) i też się taki komunikat wyświetlał.

Kamis 22.08.2011 12:44

Żałuję, że kupiłam, strata pieniędzy. Nie wnosi zbyt wiele, spodobały mi się tylko meble...

Ejak 23.08.2011 15:04

Ja nie żałuje, bardzo ciekawy dodatek, szkoda tylko, że miasta nie dali.

Levkoni 23.08.2011 21:41

Jedną z rzeczy, które najbardziej mi się podobają to chodzenie o lasce, które wygląda rewelacyjne, dwa rodzaje chodów i trzy różne laski do wyboru w tym klasyczna drewniana i dwie eleganckie. A to "grożenie światu" to po prostu mnie rozbraja :D

I nie wiem, czy zwróciliście uwagę, ale zmienili wygląd staruszków, wcześniej byli tacy obwiśli i każdy wyglądał prawie tak samo, niedopracowani, teraz to zostało naprawione, albo mój wzrok już od grania wysiada. No i oczywiście opcja edytowania sima w cas po wpisaniu kodu testingcheatsenabled true, czyli coś na co czekałem a co było mi potrzebne do zmiany wyglądu NPC (zazwyczaj wyglądają jak szmatławce), dodawaniu zmarszczek starym simom i do zmiany sylwetki (jak sim przytyje to po 2-3 dniach wraca z powrotem do swojej wagi i na odwrót, czyli błąd nienaprawiony od podstawki). Ogólnie to dodatek dla mnie świetny bo ja bardzo lubię grać simowymi pokoleniami.

Narutoman 04.09.2011 15:29

Fajna jest ta gra, dodano wiele nowych opcji i rzeczy. Wieczory kawalerskie i panieńskie są super a śluby wyglądają o wiele lepiej :). Dziecko moich simów, dzień po narodzinach, dostało magiczna lalkę od cioci Misi xd. Madzia, (bo tak miało na imię to dziecko) zaraz po tym jak nauczyła się mówić, chodzić i korzystać z nocniczka, przez całe 4 dni bawiła się tą lalką, a gdy Magda urosła, to lalka razem z nią, a opcja ''Zaatakuj pazurem,, jest świetna, najpierw dziecko ma taką przerażoną minkę, a potem się śmieje :D. I jak anie mówiła, Magda była bardzo słodka gdy nie chciała zejść z konika :D. Wracając do zmyślonego przyjaciela, nie wiem czemu mówicie że jest straszny, mi się podoba. Za dużo horrorów się naoglądaliście :P. Tata Magdy od początku odkrywał nowe eliksiry, na początku mu nie wychodziło ale po tym jak doszedł do 5 poziomu logiki eiksiry zaczęły się pojawiać, a gdy odkrył eliksir do zmienienia WP w sima, Magda od razu to zrobiła i teraz Ellie jest prawdziwą Simką, i nadal morze zmienić się w WP i w sima z powrotem :D.

Mam jedno pytanie, bo tata Magdy jest już dorosłym a jeszcze nie ma kryzysu wieku średniego, czy to pojawia się trochę później czy mam jakiś błąd?

Maszka 04.09.2011 15:47

Chyba masz błąd, bo z tego co wiem sim ma ten kryzys kiedy przechodzi w wieku mł. dorosłego do dorosłego. U mnie jeszcze żaden sim go nie dostał, bo wszyscy są, albo za młodzi, albo za starzy :D

miłośniczka zwierząt 04.09.2011 17:57

No cóż pokolenia są bardzo dobrym dodatkiem. Dużo opcji wnosi i dzięki temu gra nie jest już taka nudna ale stała się ciekawsza ;).

Searle 05.09.2011 07:49

Cytat:

Napisał Narutoman (Post 1443991)
Mam jedno pytanie, bo tata Magdy jest już dorosłym a jeszcze nie ma kryzysu wieku średniego, czy to pojawia się trochę później czy mam jakiś błąd?

Kryzys wieku średniego przychodzi, gdy sim zmienia się z młodego dorosłego w dorosłego, ale chyba nie zawsze simy przechodzą przez ten kryzys.

Levkoni 05.09.2011 20:11

Na pewno nie zawsze bo mój sim w ogóle nie przeszedł, za to nastolatki coraz mają dzień buntu.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:46.