![]() |
Odp: Rodziny Koniny:-)
Jestem w żałobie ;( Nie mogę się z tym pogodzić ;(
Więcej nie napiszę. |
No nie. Załamka... Znam całą ich historię na pamięć:(
|
:( nic więcej nie mogę w tej sprawie powiedzieć.
a nie ocalał jakiś zapis nigdzie? gdzieś na jakimś pendrivie lub dysku przenośnym ...? |
No ej! Chciałam się pochwalić, że przeczytałam w tamtym tygodniu na raz cały twój temat i byłam zachwycona Sagarami, a tu zamiast świeżego odcinka... to! Oczywiście bardzo ci współczuję, do wielopokoleniowych rodzinek łatwo się przyzwyczaja. Naprawdę szkoda. A jeśli nie uda ci się uratować pojedynczych Sagarów, jestem pewna, że perypetie nowej rodzinki będą równie ciekawe i będą miały również duże grono wiernych czytelników. Głowa do góry.
|
Nie, nie, nie, nie, nie, za jakie grzechy? :C
Sagarowie byli niepowtarzalni, ale nowa rodzinka jak najbardziej wchodzi w grę :) Chętnie będę czytać twoją twórczość niezależnie od rodzinki :P |
HO, HO, HO, KOCHANI!!
Niedługo w moim temacie pojawi się całkiem nowa rodzinka, którą będę grała możliwie długo( tak jak Sagarami za którymi tęsknie:() Przepraszam że mnie nie było, ale szkoła , lekkie zawirowania i święta, więc wracam mam nadzieje że mam jeszcze jakiś czytelników ( powtórzenie:P, grzeszę). Czekajcie cierpiliwie, jak zwykle proszę o komentarze, i pomysły.. Merry Christmas Everyone :) http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb...3rldo1_500.gif |
No ja czekam niecierpliwie, proszę mi tu jak najszybciej rzucać rodzinką. Muszę zapełnić pustkę po moich niedziałających simach;(
|
Horsez. czekam i tęsknię już za nową rodzinką :)
|
Ja również czekam na nową rodzinkę! Dawaj mi ją tu szybciutko.;D
|
Wrócę wróce, muszę rozwiązać jeszcze probelmz pose playerem, jest jako obiekt tylko;/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:43. |