![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Idealne miejsce na pierwszą randkę, anie :D
Oj tak, te osobne wyspy są niezłe. Gorzej, jeśli roiłoby się tam od Simów, którzy też postanowili obcować z naturą akurat wtedy, kiedy my już rozbiliśmy namiot :P |
Stonka jest wszędzie... ;) Ci upierdliwi turyści... :P
|
Ja śpiwora użyłem raz, kiedyś miałem domówkę z bałaganem w willi rodziców synka który ją urządził i wtedy goście spali w śpiworach :)
Ale pomysł z biwakiem przy gołym niebie jest świetny :) |
A do tego opcja patrzenia w gwiazdy z "Pokoleń"... Ahhh :rolleyes: Szykują się nieziemskie OJSG (dosłownie, bo kosmici :D).
|
Cytat:
A co do tych bakłażanów w filiżankach to nie wiem co to jest. |
Cytat:
Co do biwaków, przydałaby się opcja załatwiania się w krzakach, bo raczej simy nie będą mogły zabrać ze sobą kibelka. I jeszcze przenoszona loduweczka + przenoszona kuchenka. |
Cytat:
No jak to o co?! Będzie nowa potrawa z użyciem bakłażanów, najlepiej jeść z filiżanki ;) Ciekawe czy rozwinę fabułę ;):D |
Juhas i coś narobił! Mówiłem, że się robią plotki buahahaha, ale tego się nie spodziewałem :D
Coś ostatnio mało PRAWDZIWYCH informacji. Co do tych festiwali to w AP będę musiał zrobić porządki bo tam nawet nie ma dobrego miejsca na nowe parki, trzeba chyba usunąć psi i koci na rzecz normalnych ;p Nie wiem po co w ogóle te psiokocie. |
Jak się ma urok to i istnieje takie coś jak siła przebicia i przekonania :D:D
Muszę się do tej budki z CPR zapisać, może się czegoś dorobię :P Jak ktoś zna jakąś stronkę gdzie można pobrać dekorację-stojak na parasole to proszę poważnie, lubię takie szczegóły a tego mi brak :) |
ej, a myślicie że te wszystkie parcele itd będą w miastach pobranych z neta? oby tak, by chyba nie wyrobie : o
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:28. |