TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Malfurion 11.10.2013 11:52

Odp: Forumowa Mafia II

redmoon, wszyscy idziemy jak przez mgle. Szukam poprostu jakiegos punku zaczepienia. Aczkolwiek moja teze co do apo obala jedna, znaczaca kwestia- w poprzedniej edycji tez malo sie udzielala...

redmoon 11.10.2013 11:53

@Flo - A może nam nie pomaga i tylko zbija na fałszywy trop ? Mafia wcale nie musi się porozumiewać przez PM.

@Don - Chyba każdy szuka :)

Pink Panther 11.10.2013 11:53

@redmoon Cytat z regulaminu zabawy:
"Po śmierci z rąk miasta poinformuję, czy dana osoba była mafiosem, czy nie. W wypadku śmierci przez mafię nie będzie takiej informacji. Nie będę zdradzać również, czy ofiara miała jakąś inną rolę (w obu przypadkach)." Czyli po śmierci z rąk Mafii takiej info nie będzie, chyba, że czegoś nie rozumiem, to sorki za zamęt.

Poza tym też myślę, że Mafia nie rozmawiałaby przez PM, byłoby zbyt łatwo ich wykryć. Pewnie GG czy cuś.

redmoon 11.10.2013 11:55

No tak, ale w poprzedniej edycji jeśli mafia zabijała swojego, to Lib o tym informowała

La Tortura 11.10.2013 11:57

Tez mi się wydaje, że gadają na gadu... ;p
Mamy jeszcze parę godzin na zdecydowanie się na kogo głosować.
Lista jako-tako podejrzanych to Mery, Bjork, Apo, Pinki, ktoś jeszcze?
Dobrze by było, gdyby udzielało się więcej osób, bo trudno będzie nam wysnuć jakiekolwiek podejrzenia jeśli nie będą się udzielać ;p

Pink Panther 11.10.2013 11:59

Cytat:

Napisał Flo (Post 1765611)
Lista jako-tako podejrzanych to Mery, Bjork, Apo, Pinki, ktoś jeszcze?

Moja lista to raczej Bjork, Meryam, Qwerty, Cheyenne. Ale pisałem o wszystkim w poście na poprzedniej stronie

Chciałbym tylko dodać, że Bjork wczoraj nagle poszła do lasu i przestała się udzielać, a na forum chyba była :| I siedziała w jakimś offtopie czy coś. Bo sprawdziłem z ciekawości.

Malfurion 11.10.2013 12:01

na kogo obstawiamy w takim razie? Ja bym postulowal za apo

Pink Panther 11.10.2013 12:02

Ja jestem za Bjork, najwięcej podejrzeń i niejasności.

A nasze homo-narzeczone Fallen & Flo? Flo strasznie broni Fallenki, są w homoseksualnym związku :| Może obie są w Mafii?

Shiver 11.10.2013 12:05

@PP - Zależy mi na znalezieniu mafiosów bo na tym w końcu polega gra, prawda?
A poza tym to losowanie do mafii, mieszkańców itd. jest zupełnie losowe, było o tym mówione już w poprzedniej edycji.
Jak dla mnie to najbardziej podejrzany jest nadal PP. Jeśli chciał odwrócić uwagę wszystkich (choćby po to, żebyśmy przestali dedukować na chwilę) to mu się udało.
Tylko nadal nie rozumiem czemu wybrali motykę... Może to tylko taki strzał na ślepo? Na początku gry trudno o rozsądny wybór.

La Tortura 11.10.2013 12:08

PP, bronie jej ze względu na to, że nasze postacie są w jakiś sposób połączone. XD No dobra, to czemu Fallen?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:00.