![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
Cytat:
Poszłam w końcu po to drewno, chwyciłam rozpałkę i wzięłam się za rozniecanie ogniska. - Kiełbasa w lodówce, patyki obok stołu, starczy dla wszystkich.. chyba. |
- Z procentów macie piwo w lodówce. - Spojrzałam na zapasy, a później przypomniało mi się ile ludu ma przyjść i pewnie nikt nic nie przyniesie. - Dobra, młodzieży, zadzieram kiecę i lecę do marketu, bo coś czuję, że za mało nam tu tego. Jakieś życzenia?
|
Nadziałam kiełbasę na patyk i usiadam przy ognisku, komary zaczęły kąsać mnie w nogi.
-SHIT! Brzydkie gule na nogach mi wyrosną! Czekałam aż ktoś do mnie zagada. To moja pierwsza impreza w tym towarzystwie. Zawsze kręciłam się ze studentami. Mam nadzieję że wpasuję się w towarzycho. |
Spojrzałam na Privilege.
- Czyli OFF - kiwnęłam głową. - Jeszcze coś? |
ode mnie nic - powiedzialem oprozniajac swoja szklanke z soku.
|
Może kiełbasy, Cheyenne? :)
|
- No to spadam. Niedługo wracam.
*Serio spadam na jakąś godzinkę, góra dwie* ;) |
Hm, miałam się odchudzać...- zawahałam się.
(Tekst na podryw XXI wieku- może kiełbasy? XD) *+lecę na rower, wrócę za jakiś czas* |
Zeżarłam szybko całą kiełbaskę i chyba połknęłam komara. UGH! Ognisko grzało mi bose stopy w sandałkach od Manolo. Zrobiłam sobie drinka i zamyślona spojrzałam w dal, nagle coś huknęło. Jakby burza! Jednak bardzo głośna
|
Wracam do domu, na chwilę. Przygotować projekt na biologię (?)
też idę, na angielski. pa i miłej zabawy |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:56. |