![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Jak zdobyć krowokwiata?
|
Cytat:
Czy mogę jakoś ustawić, że gdy zmieniam fryzurę albo makijaż to automatycznie ustawiają się do wszystkich strojów? Nie chce mi się zmieniać po kilka razy. Czy da się jakoś przy ustawianiu domu na parceli przesuwać go do przodu, do tyłu na, boki itp. (tak jak w the sims 3)? Bo postawiłam dom na zbyt dużej parceli, on ustawił się pośrodku i mogłam przesunąć tylko sam dom (z tej opcji przesuwania pokoi) bez płotków, kamieni, roślin (czyli wszystkiego co stało na zewnątrz), które zostały na starym miejscu. - czyli musiałabym robić wszystko ręcznie. Czy można jakoś przesuwać paski potrzeb/szybko je zaspokoić? |
co do dlugosci, tak jak by mozna. q gotowych oczach sa rozne tekstury rzes. ale niestety, jezeli chcesz zmienic rzesy, musisz zmienic cale oko.
co do krowokwiata polecam wylowienie go w źródle obok zakopanej kopalni (te zrodlo wyplywa ze skal, po prawej strnnie od kopalni) |
Cytat:
|
Automatycznego zmieniania fryzur i makijażu nie zaobserwowałam.
Do przemieszczania domu jest któraś z ikonek na pasku, na górze, w trybie budowania. Chyba ze strzałkami, ale nie dam sobie ręki uciąć, że tak wygląda. Rzęsy można spokojnie nadrobić eyelinerem. |
Właśnie z tej ikonki wybrałam, ale wszystko, co stało na zewnątrz domu zostało na starym miejscu.
A w tym konkretnym przypadku chodziło mi o skrócenie rzęs, bo wyglądają jak gruba krecha eyelinerem, ale dzięki :) Dobra, teraz już ostatnie pytanie z serii "omójbożejaksięwtogra?": Da się jakoś usunąć tę mniejszą kratkę, przerywanymi liniami? Bo jak urządzam dom to nic przez nią nie widzę XD W trójce pamiętam, że tak się dało. |
Tez nienawidzę siatki. Wystarczy kliknąć G.
|
Jak poradzić sobie z pożarem? Czy tylko i wyłącznie sam sim może ugasić pożar? W trybie kupowania, kupiłam panel kontroli sytemu przeciwpożarowego i jest uwaga, że wymagane są zraszacze. Moje pytanie skąd je wziąć? nie mogę ich nigdzie znaleźć w trybie kupowania:rolleyes:
|
witam czy da rade grac na tym sprzecie w the sims 4 ? http://www.amazon.co.uk/Sony-VAIO-VP...productDetails
|
Jak mam grać dla napiwków? Mojemu simowi potrzebne jest to zarówno do aspiracji, jak i do pracy. Na jakimś anglojęzycznym forum wyczytałam, że trzeba po prostu grać (bo nie ma konkretnej opcji "graj dla napiwków"), a jak innym się spodoba, to zaczną dawać napiwki. Ale co ja mam konkretnie grać? Improwizować, grać konkretne utwory, czy po prostu ćwiczyć? Pytam, bo poszłam specjalnie do baru grać, ale simy były bardziej zajęte drinkami, i mimo, że było ich pełno, to każdy go olał, to samo w publicznym ogródku i gdzieś na chodniku :| Tak samo jest z opowiadaniem dowcipów przy mikrofonie, nikt go nie słucha :|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:04. |