![]() |
Odp: Forumowa Mafia V
nie głosowalem teraz ponieważ nie miałem możliwości, noo :/
|
na swoją obronę mam, że teraz dużo bardziej zajmuje mnie inna rzecz (no dobra inna gra xd)
wy nic nie pisaliście i jestem pewna, ze jesteś ostatnim mafiosem, alpie :P |
|
|
Spoiler: pokaż Zaskoczeni? :sarcastic: Gratuluję mafii wygranej i dziękuję wszystkim za fajną zabawę! :) Mam nadzieję, że mimo mniejszej liczby osób dobrze się bawiliście i dostrzegliście w tej edycji jakieś pozytywy. ;) Cattanim była Diana i tej nocy kiedy nikt nie zginął, to mafia "spudłowała", bo Dianie udało się ocalić siebie ;). Chciałam w tej edycji dodać nowe role, ale było za mało osób. Może następnym razem, jeśli jeszcze będzie FM, je dodam. Jeszcze raz dzięki za fajną zabawę! :) |
DUM DUM DUM! :D
Niewykryta do końca! :D Czuję się zaszczycona :D :piesel::piesel::piesel::piesel::piesel::piesel::p iesel::piesel::piesel::piesel::piesel::piesel::pie sel::piesel::piesel: Dziękuję za świetną grę (chociaż trochę mało nad było :() no i pozdrawiam Dona i ddo :lovers: |
cieszę się, że nasza ostateczna taktyka zadziałała, dziękuje wszystkim za grę!!
Diano, od początku wiedzieliśmy, że jesteś cattinim, za bardzo się wychyliłaś podczas pierwszego głosowania :D |
Będzie, że teraz tak gadam po grze, ale od początku z wszystkich mafiozo podejrzewałem tylko ciebie (MP). O pozostałej dwójce nie miałem pojęcia :D
|
Dzięki za grę, było fajnie, ale krótko...mafio powiedz mi dlaczego ja? :hmm:
Ogólnie pomyliłam się do co cheeby (wybacz :D), ale jak później obserwowałam grę to prawie dobrze wytypowałam mafiozów (zaskoczył mnie tylko Malfurion xD). Mam nadzieję, że w następnej edycji uda się dodać nowe role ;) |
I jeszcze raz ktoś kiedyś napisze w uwagach podczas trwającej gry, żeby pamiętać, co się mówiło o kimś lub żeby zabić kogoś tam itd. itp. to naprawdę polecą bany. Mówiłam, że nie wolno dyskutować poza tym tematem! :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:23. |