![]() |
Cytat:
A nie podglądasz czasem sąsiadów przez teleskop? :ninjaf: to ich bardzo wkurza! |
Cytat:
p.s. Buhaha, ja i tak chce w grze Wacusia! :laugh: |
Cytat:
To nie jest żaden patch! U mnie czasem w Miłowie biega taki wacuś, przewraca kubeł na śmieci i się śmieje :rant: . A kto to sprzątnie :( ? Ja rzadko gram na kodach i nie mam forsy na sprzątaczkę. :wacko: PS Ten wacuś u mnie nie biega po domu! ;( |
miałem tak wyszlem z pracy ide nastepnego dnia do pracy a tu kubeł na ziemi i mieałem robale i musziałem dzwonic po odrobaczanie
|
A u mnie było tak:
U dona lotario przy pomocy poniższego kodu zrobiłam mnóstwo kosmicznych dzieci i podorastały też przy pomocy kodu. W innej rodzince przy pomocy kodu boolProp tesTingCheatsEnabled true zaprosiłam wszystkich z otoczenia. Przyszedł ten kosmita od lotaria(nastolatek) i leżał na ziemi jak niemowlak! I wydawał te same odgłosy jak niemowlak! |
Nie wiem czy jest coś takiego jest możliwe ale znajoma opowiadała mi, że zaadoptowała niemowlaka z... wąsami. Jest coś takiego w ogóle możliwie czy poprpstu zrobiła mnie w balona??
|
Cytat:
To jest możliwe! Raz urodziła mi się dziewczynka z cieniem pod nosem i dopiero jak dorosła to miała wąsy :O ! |
Hej, czy wy też tak macie, że jak wam ufo porwie sima, to ojcem tego zielonego bachora jest Obcy Technik? U mnie już 11 razy simów porwało i za każdym razem Obcy Technik jest ojcem!
|
Ojcem moich ufiątek też jest Obcy Technik! :\ Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że on jest okropnie brzydki!!! Wszystkie małe ufiki mają przez to albo ogromniaste oczy, albo płaski nochal ;( A najgorzej jest jak mają i jedno i drugie :wacko:
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:54. |