TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dziwne zdarzenia :D (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=8523)

longer 07.04.2005 11:48

Cytat:

Napisał mar(tunia)
To nie był Mortimer Ćwir, tylko jakiś dziadek,., którego nie znam, latał mi po całym domu, rozwalał przedmioty, a jak najechałam na niego myszką, to pokazało się imię Wacuś :wacko:. Kod moveobjects on nie działa, cały czas pojawia się w różnych miejscach. Pomocy!!!

A nie podglądasz czasem sąsiadów przez teleskop? :ninjaf: to ich bardzo wkurza!

Madziuch 07.04.2005 14:07

Cytat:

Napisał mar(tunia)
U mnie było cos takiego: rodzice i nastolatek poszli do szkoły i pracy. Czas przyspieszył. Nagle zwolniło, myślalam, że już wrócili z pracy/szkoły. Nie było jednak samochodu nie było. Nagle biegnie jakiś dziadek i przewraca mi kosz na smieci. Moi simowie musza go stawiać,a smieci wrzucac z powrotem do kosza. I tak w koło Macieju codziennie.

Ja też chce Wacusia w grze! :laugh: . A może ściągałaś jakiegoś patha, alo coś innego z netu? Bo wiesz, czasem są taki niespodzianki ;)
p.s. Buhaha, ja i tak chce w grze Wacusia! :laugh:

longer 07.04.2005 14:37

Cytat:

Napisał madziuch
Ja też chce Wacusia w grze! :laugh: . A może ściągałaś jakiegoś patha, alo coś innego z netu? Bo wiesz, czasem są taki niespodzianki ;)
p.s. Buhaha, ja i tak chce w grze Wacusia! :laugh:

To nie jest żaden patch! U mnie czasem w Miłowie biega taki wacuś, przewraca kubeł na śmieci i się śmieje :rant: . A kto to sprzątnie :( ? Ja rzadko gram na kodach i nie mam forsy na sprzątaczkę.
:wacko:
PS Ten wacuś u mnie nie biega po domu! ;(

patryk123 07.04.2005 19:28

miałem tak wyszlem z pracy ide nastepnego dnia do pracy a tu kubeł na ziemi i mieałem robale i musziałem dzwonic po odrobaczanie

zuzia22 07.04.2005 21:44

A u mnie było tak:
U dona lotario przy pomocy poniższego kodu zrobiłam mnóstwo kosmicznych dzieci i podorastały też przy pomocy kodu.
W innej rodzince przy pomocy kodu boolProp tesTingCheatsEnabled true zaprosiłam wszystkich z otoczenia. Przyszedł ten kosmita od lotaria(nastolatek) i leżał na ziemi jak niemowlak! I wydawał te same odgłosy jak niemowlak!

ShiinaLP 09.04.2005 18:30

Nie wiem czy jest coś takiego jest możliwe ale znajoma opowiadała mi, że zaadoptowała niemowlaka z... wąsami. Jest coś takiego w ogóle możliwie czy poprpstu zrobiła mnie w balona??

longer 10.04.2005 10:22

Cytat:

Napisał ShiinaLP
Nie wiem czy jest coś takiego jest możliwe ale znajoma opowiadała mi, że zaadoptowała niemowlaka z... wąsami. Jest coś takiego w ogóle możliwie czy poprpstu zrobiła mnie w balona??

To jest możliwe! Raz urodziła mi się dziewczynka z cieniem pod nosem i dopiero jak dorosła to miała wąsy :O !

Andromeda 10.04.2005 11:01

Hej, czy wy też tak macie, że jak wam ufo porwie sima, to ojcem tego zielonego bachora jest Obcy Technik? U mnie już 11 razy simów porwało i za każdym razem Obcy Technik jest ojcem!

sara lee 10.04.2005 15:06

Ojcem moich ufiątek też jest Obcy Technik! :\ Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że on jest okropnie brzydki!!! Wszystkie małe ufiki mają przez to albo ogromniaste oczy, albo płaski nochal ;( A najgorzej jest jak mają i jedno i drugie :wacko:

Marson 11.04.2005 10:28

Hej jak to robisz że Ci tak dużo mężczyzn porywa?!? Mi to tylko raz w Dziwnowie się udało( :) ), z tym ludkiem co już był i mieszkał z trzema braćmi, ale żeby 11 razy?!? Co trza robić? Gapić się przez cała noc w teleskop?!? Powiedz proszę....
A masz na studiach? Bo jak tak, to w karierze show-biznes, jak się zasłużysz, dostajesz maszynę do zmiany twarzy :) , I możesz całkowicie zmienić calusienką twarz i człowiek (ufo ewentualnie) jest nie do poznania! :) :O

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:54.