![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Orzechowo całkowicie podzielam Twoją opinię na temat nowej aktualizacji :smile:
Oprocz bielizny i koszulek, dodali walentynkowego misia z serduszkiem. Walentynek nie znoszę, ale miś jest uroczy :D |
Odp: The Sims 4: TYLKO NEWSY
Cytat:
Oh jest i filmik https://www.youtube.com/watch?v=1_bAAa3PCoU&app=desktop |
Nowy dodatek - czyżby połączenie kariery i własnego biznesu? Czy faktycznie pojawi się szpital i komisariat - nie królicze nory? Zapowiada się całkiem ciekawie.
|
Jeśli to, co jest na filmiku faktycznie będzie w grze, to będzie fantastyczny dodatek. Najbardziej podoba mi się możliwość prowadzenia własnego biznesu. Uwielbiałam własny biznes w dwójce i brakowało mi go w trójce (już to chyba gdzieś pisałam ;P).
Pozostałe kariery również zapowiadają się świetnie. Pozostaje tylko czekać na oficjalne potwierdzenie :smile: |
O, może w końcu jakieś normalne kariery się znajdą. Jeżeli będzie opcja stworzenia własnej firmy, to ciekawa jestem jak to będzie wyglądać - i jak mi pójdzie z prowadzeniem biznesu, bo w TS2 byłam ciągle na minusie :D I wydaje mi się, że simy w końcu będą mogły chorować. No i fajnie byłoby, że jak zachorują, to idą do lekarza na badanie. Ciekawi mnie motyw ze sklepem z ciuchami - no bo w TS4 nie trzeba ich kupować. No chyba że będą jakieś unikalne/ręcznie robione, tak, że trzeba je będzie najpierw kupić. Swoją drogą marzy mi się kariera tatuatora, w TS3 chyba takie coś było w jakimś dodatku (nie wiem, nie miałam).
|
No i stało się, dodatek potwierdzony: The Sims 4 Witaj w Pracy!
Ciekawią mnie wszstkie nowe kariery i sposób ich prowadzenia w otwartych budynkach, ale zacznę testowanie dodatku od prowadzenia jakiegos własnego biznesu :fun: Byle do kwietnia :D |
Oj tam własny biznes, w końcu będzie można wsadzić kogoś za kratki ^^
|
Wszystko super tylko ciekawi mnie jak to rozwiązali w kilkuosobowych rodzinach skoro świat jest zamknięty. Co jeśli parę osób będzie szło do pracy jednocześnie? Jeśli to będzie potraktowane jak wyjazd na jakąś parcele (a pewnie tak) to słabo.
|
The Sims 4 Witaj w Pracy zapowiada się ciekawie :) Prawdę mówiąc miałam nadzieję, że w pierwszej kolejności pojawią się dodatki ze zwierzakami i pogodą (w ogóle wiadomo coś na temat takowych?) ale ok, Witaj w Pracy fajnie prezentuje się na zwiastunie i oby to wszystko faktycznie tak wyglądało ;)
|
dodatek zapowiada się swietnie , ale obawiam się ze tylko na filmikach promujących :boisie:
ja chcę już pory roku :( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:56. |