![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Co do osmalenia i gaszenia, to nie wiem, ale na przyszłość leć do najbliższego basenu ;)
|
Czy jest jakaś możliwośc ustawienia podróżowania zawsze własnym autem? Czasami simowie bez potrzeby biegną zamiast jechac. Pozatym mój sim jeździ służbowym a nie swoim? Jakieś rady? I pomysł na dziewczynki albo mod by byli po równo.
|
Najlepiej trzymać auto w wyposażeniu simu, a wcześniej kliknąć na nie wybranym simem i wybrać opcję - ustaw właściciela...
No i wychodzić simem do pracy ciut wcześniej - kliknąć na auto pomiędzy dwie a jedną godziną rozpoczęcia pracy i wybrać "jedź do pracy". |
Cytat:
|
Cytat:
|
Należy kliknąć na samochód simem do którego ma należeć - opcja wygląda inaczej niż w ts2.
|
Takie pytanie mam. Moja simka cudownie gra na gitarze i jedna melodia strasznie mi się spodobała. Czy w jakimś folderze będę mogła znaleźć pliki z melodiami?
|
Mam takie zapytanie .
Czy bawił się ktoś tu obecny ,we wrzucanie własnej muzyki do gry ? Jeśli tak , to jak to zrobić ? :D |
@up: w zasadzie prosta sprawa. Wchodzisz w folder Custom Music (Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\Custom Music) i tam wrzucasz pliki. Ja mam akurat w formacie *.mp3 i nie mam pewności, czy inne też obsługuje. Później, jeśli będziesz chciał odsłuchać utworów z tego folderu, na dowolnym odtwarzaczu w grze wystarczy zaznaczyć opcję "muzyka własna".
Mam nadzieję, że pomogłam :3 |
Dzięki :D
Wszystko działa :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:41. |