![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Zastanawia mnie czy kreator zwierząt będzie miał pełny dostęp do urozmaiceń zwierząt, czy raczej taka demówka?
|
Śliczne foty. Jednak nadal mam obiekcje co do głowy źrebaka, jest nienaturalnie duża i niezgrabna...
|
Źrebak szybko dorośnie. Ale szczerze, to nie mam zbyt często okazji oglądać źrebaki, więc ja nie jestem taka pewna czy ta głowa jest faktycznie "nienaturalnie duża".
|
może zrebak na tamtym zdjęciu ma po prostu duży mózg? :P
Nie no żartuje, często widuje konie a takze zrebaki i tamte tez maja troche duze glowy wiec nie jest zle ;) |
Hmm od wtorku zaczynam pisać scenariusz rozgrywki, czyli mój rozbudowany pomysł na rodzinkę ze zwierzakami :). Przedstawię postacie, cechy i jak będzie wyglądał dom, no i jeszcze parę drobiazgów :D. Szkoda, że dopiero od wtorku, a to przez to że jestem chora, i mój mózg nie pracuje :D.Chociaż kolejne strony książki udało mi się napisać.
|
ja rozgrywki nie pisze, ale jak tylko zakupie zwierzaki i odpale plytke to cos czuje ze tak predko od komputera nie odejde wgl to uczucie tworzenia zwierzaków- koni, kotow, psow.. Juz czuje tą ekscytacje hehe :P
|
Mi się wydaję, że źrebaki tak mają, tu jest nowo narodzone źrebię:
link |
No tak, własnie o tym pisalam, zrebaki maja juz takie łepki :)
|
[IMG]http://i53.************/2lj2sz5.jpg[/IMG]
cokolwiek to jest to ja sie zakochałem :x |
to jest sarenka- łania jelenia, ale z tego co wiem to ich raczej nie mozna schwytac :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:39. |