TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Adamsims 01.03.2012 23:24

Odp: Pytania i odpowiedzi

A ten nastrójnik "Po dobrym jedzeniu" jest jaki¶ ¶wietny, zeby wkuwać tyle czasu?

Dżiglipaff 02.03.2012 12:05

nie wiem, możliwe, że ambrozje i inne super-jedzenia dodaj± jeszcze jakie¶ bonusy, ja nigdy nie miałam gotowania na maxa

Masamune 03.03.2012 15:54

Wy też tak macie że w jaki¶ dziwny sposób gdy dziewczyna jest w ci±ży jakby tak "Wyczarowuje" Sobie rower i jedzie do szpitala??
Czyżby jaki¶ bł±d gry bug??

Adamsims 04.03.2012 00:05

Gram sobei normalnie, sim ¶pi, simka gra na gitarze aż tu nagle wyskoczyło +105000$. Bez żadnego powiadomienia itp. Jak to możliwe? Nic nie sprzedawałem, ani nic w komisie nie było! O co chodzi? Da sie jako¶ odj±ć te finanse? Jest noc, a w gre długo grałem i nie chce odzapiać. =(

anie_1981 04.03.2012 12:01

Kto¶ z nich jest sławny? Ja też tak miałam, jak moi ludzie byli sławni, dostawali też prezenty...

tallje 04.03.2012 12:06

Cytat:

Napisał Masamune (Post 1510994)
Wy też tak macie że w jaki¶ dziwny sposób gdy dziewczyna jest w ci±ży jakby tak "Wyczarowuje" Sobie rower i jedzie do szpitala??
Czyżby jaki¶ bł±d gry bug??

zazwyczaj tak jest, jesli nie ma swojego samochodu i to nie jest blad, ja tez tak mam, i mysle ze wiele osob tak ma.
tak samo masz, jak dzieciak wraca ze szkoly (chyba ze jedzie autobusem)

ultraviolence 04.03.2012 12:13

Cytat:

Napisał Adamsims (Post 1511189)
Gram sobei normalnie, sim ¶pi, simka gra na gitarze aż tu nagle wyskoczyło +105000$. Bez żadnego powiadomienia itp. Jak to możliwe? Nic nie sprzedawałem, ani nic w komisie nie było! O co chodzi? Da sie jako¶ odj±ć te finanse? Jest noc, a w gre długo grałem i nie chce odzapiać. =(

Może gra tak dobrze, że dostała tyle napiwków? :D To w sumie najbardziej prawdopodobne, bo raz, że simka grała na gitarze, a dwa, że wszelkie napiwki nie wywołuj± żadnego komunikatu.

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1511299)
Kto¶ z nich jest sławny? Ja też tak miałam, jak moi ludzie byli sławni, dostawali też prezenty...

Tylko że prezenty o których wspominasz, to raczej upominki typu: fortepian, telewizor, itd., a nie forsa, która wzięła się z kosmosu :)

@down:
Chyba, że tak, to zwracam honor :) My¶lałam, że sławni simowie mog± otrzymywać tylko nagrody rzeczowe.

anie_1981 04.03.2012 13:02

A ja wła¶nie miałam "forsę z kosmosu"... Dostawałam j±, gdy Simy siedziały w domu i nie robili niczego zwi±zanego z graniem, więc mowy nie ma o napiwkach. Nie było też absolutnie żadnego komunikatu...

Adamsims 04.03.2012 14:14

Ona grała sobie w domu, graj±c solo. Napewno nie prezenty gdyż one przychodza z powiadomieniem. Jako ciekawostke, przyczyne dodam to ze kiedy¶ chciałem przeprowadzić się do willi i sprzedałem 3 firmy i zarobiłem na tym 105tys. czyli tyle i dostałem. Moze to być tego wina. W kazdym razie jak te pieni±dze skasować? Jaki¶ kod, na zmieniejszenie jest? :D Famili funds czy jako¶ tak by zadziałał?

anie_1981 04.03.2012 15:18

Nie wiem, czy bez modów usuniesz kasę, ale możesz kupić co¶ drogiego, a potem wpisać TestingCheatsEnabled true i w trybie życia klikn±ć na to drogie cacko z shift'em, wybieraj±c "Usuń to". Nie dostaniesz wtedy za to kasy.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:57.