![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Nie mam opcji "usuń to", tylko "duplikuj". W kazdym razie kliknełem duplikuj i auto tylko sie klikneło jakbym chciał je przesunąć, usunełem i pieniądze znikły, czyli problem załatwiony. Dziękuje.
EDIT: Nie było happy endu, grałem dosyć długo i gra się nie zapisała. Poprosttu sie wyłączyła. =( |
W trybie życia musiało być "usuń to"... Ze wszystkim tak da się zrobić, tylko nie może być schowane w plecaku, musi stać gdzieś w domu Sima :)
|
nie umialam znalezc tematu wiec zadam tu pytanie:
otoz probuje sie zarejestrowac na strone the sims, wpisuje kod ktory ktory podala mi kolezanka z jej oryginalnych plyt i nazwe z origin Ile razy sprobuje jakikolwiek kod wpisac to ciagle przy wpisywaniu loginu origin i kodu ciagle pisze mi not available pod loginem z origin i tak ciagle ciagle jaki bym kod nie wpisala od kolezanki. To wina kodow czy origin jest zryty i nie widzi ze "istnieje" w origin jako eyvee? Zalezy mi na tym simporcie, ale kurcze nie wiem czemu to nie chce dzialac... |
może koleżanka już rejestrowała ten kod na siebie?
|
Cytat:
|
tzn ona jest zarejestrowana z kodu z podstawki, czyli tylko kod z podstawki moze byc uzyty przy rejestracji?
|
Logicznie rzecz ujmując, można zarejestrować też dodatek, lub akcesoria, ale przecież nie działają bez podstawki... Tak więc chcąc się zarejestrować na głównej stronie, trzeba mieć też podstawkę...
|
no to dupa :( dzieki za info, jakos pogram sobie bez tego simportu.
|
Odp: Gdzie macie pralkę?
Pralka jest w jakimś dodatku czy w podstawowej grze?
|
Olik605 pralka pojawia się chyba w dodatku kariera;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:53. |