![]() |
Mi niedawno wykluł się pierwszy smok i był fioletowy.
|
Mi się wreszcie wykluł !!!!!!!!!!!!! Wiecie, dlaczego nie chciał?? (powiem, jakby ktoś miał podobny problem) Ściągnęłam z jakiejś strony posążek psa, który odganiał bezdomne zwierzaki. On wszystko blokował. Sprzedałam go i już jest wszystko ok :) (I krasnale mi już też przez to nie znikają)
|
wiem w jaki sposób "stworzyć" kolor smoka (czy bedzie żółty czy czerwony) ale dlaczego niezlaeżnie od tego jak się nim zajmuję on jest żółty...?
|
nie moge miec smoków bo nie wiem jak zainstalować gre :( a przegrywałem z orginalnej płyty . morze wiecie co zrobić????
|
"Przegrywałeś"? Kopiowałeś? Czyli mogłeś po prostu źle przegrać płytę. Gry najlepiej "kolonować" :) Bo inaczej częśto nie chcą działać. A najlepiej mieć po prostu orginał :P
|
A JAK SIE KLONUJE??
|
To jest temat o smokach, a nie o tworzeniu piratów <_< Przegraj programem Clone CD z obrazem płyty.
|
ACH TE SMOKI . CIĄGLE COŚ PALA ALBO COŚ JEDZĄ ALE JESTEM PEWIEN ŻE JEST ZIELONY SMOK I SIĘ NAZYWA LIŚĆ
|
Gdy mam pomarańczowego to mi nic nie pali a gdy mam te dwa inne to mi pal :) ą
|
Mi mój smok zionoł ogniem tylko 1 raz,i do tego (na szczęście) w nic nie trafił.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:06. |