![]() |
Kliknij na zaproś na randkę w ciemno i najlepiej zapłać maxymalnie bo wtedy znajdzie ci idealnego sima :) Musisz mieć dużo kasy ponieważ wróżka drogo sobie liczy :P
|
Pirat i orginał
A ja mam małe pytanko. Tylko proszę o PEWNĄ odpowiedź. Czy będzie mi działać orginalne TS2 Nocne Życie z PIRATAMI, czyli TS2 I Na studiach?
|
Cytat:
|
A mógłby mi jakiś dobry człowiek napisać, co to takiego ta chemia? Nie mam NŻ ale niedlugo będę miała.
|
Cytat:
To jest z instrukcji :] |
witam;) mam pytanko a wlasciwi prosbe:) poterzebuje jakis fajnych stron z fryzurami i ubraniami do nz(wiem ze jest linkarnia ale tam jak wchodze i sciagam to nie dziala wiec prosze o jakies z ktorych wy sciagacie i macie je w grze na) z gory thx:P
|
siema
ja mam problemos. zainstalowalam ts2 ns i nz i jak wlaczam nz to nie ma opcji, ani ubran ani mebli ani nic z ns, gra mowi ze nie mam zaistalowywanych ns. jak wlaczam ns to nie ma z nz;( nie mam dodatkow, karaoke fix ani innych takich. przeinstalowywalam nz i ns, instalowalam na odwrot, wywalalam wpisy z rejestru instalowalam raz jeszcze, nic nie pomoglo, jedynie zmienily sie komunikaty: teraz jest napisane ze dodatek ns zostanie odinstalowany, a mlodzi dorosli zamienieni na doroslych itd.;( prosze pomocy! chce w koncu pograc :(
|
CZy na parceli publicznej w centrum. Można spotkać sima, który mieszka w tej normalnej okolicy? Próbowałam już kilka razy i oprócz mojego sima były tam tylko NPC.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:55. |